Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου η οικογένεια του Ευάγγελου Β. Κεφαλογιάννη
Στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου η οικογένεια του Ευάγγελου Β. Κεφαλογιάννη PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική κίνηση προχώρησε η οικογένεια του αείμνηστου Ευαγγέλου Β. Κεφαλογιάννη, με αφορμή το ετήσιο μνημόσυνο του εκλιπόντα, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου.
Ειδικότερα, έπειτα από συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Μαλεβιζίου, αγόρασε τρόφιμα αξίας άνω των 2.000 € τα οποία και διατέθηκαν στην μνήμη του, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου στους δικαιούχους της δομής.
Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί και το 2016 δωρεά ποσού 5.000 € για τις ανάγκες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου, ενώ όπως είναι γνωστό, η οικογένεια Κεφαλογιάννη διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με το Μαλεβίζι, στο οποίο και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον ξενοδοχειακό χώρο. Με αυτή την κίνηση, αποδεικνύει για πολλοστή φορά τα αισθήματα κοινωνικής ευθύνης που διακατέχουν τα μέλη της, καθώς και την αγάπη αλλά και τον σεβασμό που τρέφουν για τον τόπο και τους κατοίκους του.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μας συγκίνησε για μια ακόμα φορά η οικογένεια του αείμνηστου Ευαγγέλου Β. Κεφαλογιάννη με τη νέα δωρεά που πραγματοποίησε στο δήμο μας. Οι ανάγκες του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου άλλωστε, το οποίο λειτουργούμε ανελλιπώς από το 2011, δυστυχώς δεν τελειώνουν ποτέ, οπότε καταλαβαίνετε ότι κάθε δωρεά, είναι καθοριστική στο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη
Θα ήθελα τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους τη Δημοτικής Αρχής, να απευθύνω στα μέλη της οικογένειας Κεφαλογιάννη ένα δημόσιο, μεγάλο ευχαριστώ, μαζί με την ευχή να είναι πάντα γεροί και δυνατοί, να θυμούνται και να τιμούν τον άνθρωπό τους».

 

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA