Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συγκίνηση για τον Κ. Μαμουλάκη στην βράβευσή του από τον Ο.Α.Α.Η.
Συγκίνηση για τον Κ. Μαμουλάκη στην βράβευσή του από τον Ο.Α.Α.Η. PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση, το τμήμα Σκακιού του Ομίλου Αντισφαίρισης και Αθλοπαιδιών Ηρακλείου (ΟΑΑΗ) τίμησε τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη για την προσφορά και τις εξαιρετικές επιδόσεις που κατάφερε επί 10 και πλέον χρόνια ως έφορος του τμήματος, δίνοντας το όνομά του σε τουρνουά που διοργάνωσε.
Ο Κ. Μαμουλάκης είχε διατελέσει προ 20ετίας έφορος του συγκεκριμένου τμήματος και επί των ημερών του το «Ηράκλειο» πρωταγωνίστησε στην Α' Εθνική Κατηγορία κατακτώντας 7 Πανελλήνια Πρωταθλήματα και 4 κύπελα, 3 εκ των οποίων με νταμπλ! Ένα ρεκόρ που μέχρι και σήμερα δεν έχει καταφέρει να σπάσει καμία άλλη ομάδα της Ελλάδας. Παράλληλα, είχε πολλές διακρίσεις στην Ευρώπη, με κορυφαία στιγμή την συμμετοχή σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Βιέννη και τον αγώνα με την ομάδα της Ρωσίας και του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Ανατόλι Καρπόφ όπου και κατέκτησε την 2η θέση στον όμιλο, οι ακαδημίες του φιλοξενούσαν εκατοντάδες παιδιά, ενώ στο Ηράκλειο είχαν διοργανωθεί τουρνουά με την συμμετοχή κορυφαίων γκραν μαιτρ απ' όλο τον κόσμο.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΟΑΑΗ κ. Μιχάλη Δελάκη, τα μέλη της Διοίκησης, τον Έφορο του τμήματος Σκακιού κ. Τάσο Μαχλή και τον υπεύθυνο διοργανώσεων κ. Κώστα Κόκλα για την τιμή που μου επιφύλαξαν. Το σκάκι ήταν και παραμένει μια από τις μεγαλύτερές μου αγάπες και οι διοργανωτές με αυτήν τους την κίνηση, με γύρισαν 20 χρόνια πίσω. Τότε που με μια καταπληκτική, μεγάλη και δυνατή ομάδα πραγματικά γράψαμε ιστορία στο Ελληνικό σκάκι. Χαίρομαι δε ιδιαίτερα που αρκετά παιδιά εκείνης της ομάδας, συνεχίζουν την σκακιστική τους πορεία και κατακτάν συνεχώς και περισσότερες διακρίσεις.
Θα ήθελα παράλληλα να τονίσω πώς αξίζει να αγκαλιάσουμε το το σκάκι, αυτό το υπέροχο άθλημα που προσφέρει πολλά σε κάθε αθλητή, τον κρατάει σε εγρήγορση μέχρι τα βαθιά γεράματα και του δίνει σε κάθε παρτίδα διαφορετικές συγκινήσεις. Αξίζει όσοι δεν το έχουν γνωρίσει, να δοκιμάσουν. Είμαι σίγουρος πώς θα τους μαγέψει!».


Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA