Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εξοπλίζεται η Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου
Εξοπλίζεται η Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016
Τις συμβάσεις για τον εξοπλισμό της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου, προϋπολογισμού 113.934,90 ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, υπέγραψε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης.
Πρόκειται για την προμήθεια καθισμάτων, επίπλων, κουρτινών και κορνιζών, που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της Δημοτικής Πινακοθήκης και που αναμένεται να τοποθετηθούν τις επόμενες ημέρες στον χώρο των 1.200 τ.μ. Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Μια ακόμα νέα δομή πολιτισμού του Δήμου μας, η Δημοτική μας Πινακοθήκη, εξοπλίζεται και είναι έτοιμη να λειτουργήσει. Ένα κτίριο που παραλάβαμε ημιτελές - θυμίζω ότι προοριζόταν για δημαρχείο Τυλίσου - και που με αφορμή την σπουδαία προσφορά 220 πινάκων του συμπολίτη μας και καταξιωμένου ζωγράφου Μπότη Θαλασσινού, μετατρέψαμε σε μια μοναδική κοιτίδα τέχνης και πολιτισμού. Σε ένα χώρο καλλιτεχνικής έκφρασης που θα στεγάζει εκθέσεις και ποικίλες πολιτιστικές δράσεις της περιοχής και φυσικά, τα έργα του ίδιου του σπουδαίου καλλιτέχνη.
Ένα ακόμα σημαντικό έργο για ολόκληρο το Μαλεβίζι που ολοκληρώνεται χάρη στην αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και προσωπικά του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, τον οποίο για πολλοστή φορά ευχαριστώ δημόσια για την βοήθειά του. Ένα έργο, το οποίο πιστεύουμε ότι δίνει στο Δήμο μας τη δυνατότητα να σχεδιάζει αλλά και να υλοποιεί δράσεις που προβάλλουν τον πολιτισμό του τόπου μας και αναδεικνύουν την δουλειά των καλλιτεχνών του Μαλεβιζίου και όχι μόνο.
Είναι η τρίτη μεγάλη δομή πολιτισμού που δημιουργήσαμε, μετά την Αρχαιολογική Συλλογή και την Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Γάζι, με τις οποίες το Μαλεβίζι δηλώνει ένα δυναμικό παρόν στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου.
Θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον Κώστα Τριγώνη, Εντεταλμένο Σύμβουλο για τον Πολιτισμό στο Δήμο μας, τους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Θανάση Κύρκο, αλλά και τα στελέχη των Υπηρεσιών του Δήμου μας, για το άριστο αποτέλεσμα που κατάφεραν για μια ακόμα φορά».
Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν οι Αντιδήμαρχοι Θ. Κύρκος και Δ. Τζεδάκης.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA