Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνάντηση για την Κινητή Αστυνομική Μονάδα
Συνάντηση για την Κινητή Αστυνομική Μονάδα PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016
Με τους αρμόδιους Αρχιφύλακες που στελεχώνουν την Κινητή Αστυνομική Μονάδα που επιχειρεί και στο Δήμο Μαλεβιζίου, κ.κ. Νεκτάριο Γουβερνάκη, Γρηγόρη Τσαγκαράκη και Σήφη Γιαννιδάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης. Στη συνάντηση, που γίνεται στο πλαίσιο ενημέρωσης των τοπικών φορέων, έγινε εκτενείς αναφορά στις αρμοδιότητες της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) που λειτουργεί ενισχυτικά προς τα Αστυνομικά Τμήματα της κάθε περιοχής, παρέχοντας σημαντικές υπηρεσίες σε πολίτες απομακρυσμένων περιοχών.
Η φιλοσοφία του θεσμού των Κ.Α.Μ. βασίζεται στη διαμόρφωση μιας νέας πραγματικότητας, όπου η Αστυνομία μεταβαίνει με δική της πρωτοβουλία στον πολίτη. Λειτουργεί έτσι συμπληρωματικά αλλά και εναλλακτικά στην αναβάθμιση του αστυνομικού έργου, ικανοποιεί τις ανάγκες των πολιτών και συμβάλει στην αποφυγή της ταλαιπωρίας τους. Αποστολή της Κ.Α.Μ. είναι η άμεση διεκπεραίωση ζητημάτων καθημερινού χαρακτήρα, η καταγραφή και επίλυση των ιδιαίτερων προβλημάτων κάθε περιοχής, η άμεση παροχή αστυνομικών υπηρεσιών, η ανάπτυξη σχέσεων επικοινωνίας και συνεργασίας στην παροχή οδηγιών, συμβουλών κ.λπ., καθώς και ο εντοπισμός και αντιμετώπιση παράνομων δραστηριοτήτων ή θεμάτων που τυγχάνουν αστυνομικής διερεύνησης.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας για την ενημέρωση, τονίζοντας παράλληλα το γεγονός της άριστης συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με την ΕΛΑΣ, με στόχο την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς όλους τους κατοίκους του Μαλεβιζίου, αλλά και την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων των απομακρυσμένων οικισμών.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA