Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εκστρατεία αγάπης για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά που έχουν ανάγκη
Εκστρατεία αγάπης για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά που έχουν ανάγκη PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016
Με πρωτοβουλία του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Αγ. Μαρίνας, του Συλλόγου Γυναικών «Μαλβαζία», του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Μαρίνας, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού του 1ου και του 2ου Νηπιαγωγείου Αγ. Μαρίνας και υπό την αιγίδα του Γραφείου Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου, ξεκινάει και εφέτος η προσπάθεια συγκέντρωσης σχολικών ειδών για παιδιά που τα έχουν ανάγκη. Η τοπική κοινωνία στρέφει το ενδιαφέρον της στις οικογένειες που αδυνατούν να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους τα απαραίτητα σχολικά είδη για τη φοίτηση τους στο σχολείο και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμβάλει στην δράση.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:
Κι εσύ μπορείς να βοηθήσεις...
Τι μπορείς να κάνεις; Θα ψωνίσεις σχολικά είδη για τη νέα χρονιά;
Πρόσθεσε μέσα στο καλάθι σου ακόμη ένα επιπλέον προϊόν για να δοθεί σε παιδάκι που δεν μπορούν οι γονείς του να του αγοράσουν τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά. Μην πετάς τίποτα! Σκέψου αν σχολικά είδη που ετοιμάζεσαι να φυλάξεις ή να πετάξεις αλλά δεν τα χρειάζεσαι μπορούν να δοθούν σε ένα άλλο παιδάκι που δεν έχει τίποτα.
Τα σχολικά είδη θα συγκεντρώνονται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας (Μ. Λουντέμη 11, Αγία Μαρίνα), από τη Δευτέρα 12 έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016, τις ώρες 10 π.μ. έως 4 μ.μ., όπου με την ευθύνη των συνδιοργανωτών θα ταξινομηθούν και θα διανεμηθούν στα παιδιά άπορων οικογενειών.
Για περισσότερες πληροφορίες: Νίκη Κουτεντάκη (6947026503), Αγάπη Καρδαμυλάκη (6937089273), Ειρήνη Φρέσκου (6955542250).
Μια χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης που ευχόμαστε να αγκαλιάσετε και να στηρίξετε όλοι!


Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA