Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Διεθνές τουρνουά σκακιού στην Αμμουδάρα
Διεθνές τουρνουά σκακιού στην Αμμουδάρα PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 09 Αυγούστου 2016
Κοντά στο σκάκι, την παλιά, μεγάλη του αγάπη, βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, επισκεπτόμενος το 12ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά που διεξήχθη στην Αμμουδάρα, στο ξενοδοχείο Apollonia. Στο Διεθνές Τουρνουά συμμετείχαν 150 περίπου αθλητές από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρωσία, τη Γερμανία, την Ουκρανία, της Αρμενία, τη Βουλγαρία, την Ελβετία και την Εσθονία. Μεταξύ των αθλητών, ήταν και 5 Grand Maître, 3 Διεθνείς Maître, 3 Woman Fide Maître.
Η άψογη διοργάνωσή του από τον Δήμο Μαλεβιζίου, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, την Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου και την Ε.Σ.Σ.Κ., αποτέλεσε μια πολύ καλή ευκαιρία προβολής του Δήμου Μαλεβιζίου και της Κρήτης γενικότερα, σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Μαμουλάκης ήταν Πρόεδρος της ομάδας του Ο.Α.Α.Η. από τις αρχές της δεκαετίας του '90 και είχε ζήσει μεγάλες συγκινήσεις σε μια περίοδο που είχε χαρακτηριστεί ως η χρυσή εποχή για το σκάκι του Ηρακλείου! Και όχι άδικα, αφού η ομάδα του Ο.Α.Α.Η. επί προεδρίας Κ. Μαμουλάκη είχε κατακτήσει 8 πανελλήνια Πρωταθλήματα Α' Εθνικής, 3 φορές είχε πάρει και το Κύπελλο κάνοντας το νταμπλ, ενώ είχε βγει και 2η ομάδα της Ευρώπης αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων και την ομάδα του Αν. Κάρποφ στη Βιέννη!
Ταυτόχρονα, είχαν διοργανωθεί στο Ηράκλειο Διεθνή τουρνουά με τη συμμετοχή κορυφαίων σκακιστών, ενώ στα τμήματά της συμμετείχαν περισσότερα από 200 παιδιά, ορισμένα μάλιστα από τα οποία, με τις σημαντικές επιτυχίες της περιόδου, πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA