Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ένα οραματικό έργο για το Μαλεβίζι, ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα
Ένα οραματικό έργο για το Μαλεβίζι, ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα PDF Εκτύπωση
Τρίτη 26 Ιουλίου 2016
Τις εργασίες ενός εκ των πιο σημαντικών έργων της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου, του ιδιόκτητου και σύγχρονου κτιρίου που θα στεγάσει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, που κατασκευάζεται στην περιοχή του Σκαφιδαρά και ολοκληρώνεται στα τέλη Αυγούστου, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Άρη Σαλούστρο. Tο έργο, προϋπολογισμού 3.564.000 € περιλαμβάνει την κατασκευή ενός κτιρίου 2000 περίπου τ.μ. το οποίο διαθέτει αίθουσες αναψυχής, εργοθεραπείας, ιατρικής και νοσηλευτικής υπηρεσίας, αίθουσα κοινωνικών λειτουργών, χώρους ανάπαυσης, παρασκευαστήρια γευμάτων, τραπεζαρίες, ειδικούς χώρους εξυπηρέτησης, αποθήκες, πλήθος βοηθητικών χώρων, κ.α. Σε αυτό το κτίριο σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής, θα μεταφερθούν και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, οι οποίες στεγάζονται σε μισθωμένους χώρους, με σκοπό την εξοικονόμηση πόρων αλλά και τον ακόμα καλύτερο συντονισμό της λειτουργίας τους, αφού πλέον θα λειτουργούν κάτω από την ίδια στέγη.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ολοκληρώνεται πολύ σύντομα, ένα από τα πιο σημαντικά έργα που πραγματοποιούμε στο Μαλεβίζι. Ένα υπερσύγχρονο και ιδιόκτητο κτίριο που θα στεγάσει κοινωνικές δομές με τεράστια σημασία για τους συμπολίτες μας, όπως είναι το ΚΔΑΠ ΑμεΑ και το ΚΗΦΗ και που θα αναβαθμίσει αισθητά τις κοινωνικές υπηρεσίες που παρέχουμε στους πολίτες. Με αυτό το έργο όμως ταυτόχρονα, αξιοποιούμε με τον ιδανικότερο τρόπο μια περιοχή που είχε παραχωρηθεί στο Δήμο μας από τον Δήμο Ηρακλείου, που παρέμενε ανεκμετάλλευτη.
Θα ήθελα για πολλοστή φορά να ευχαριστήσω δημόσια τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την καθοριστική του υποστήριξη, την κ. Μαρία Κασσωτάκη και όλα τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής για την άψογη συνεργασία μας και φυσικά τον Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση της έκτασης. Πολλά συγχαρητήρια επίσης αξίζουν σε όλα τα στελέχη του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ., αιρετά και υπηρεσιακά, καθώς και στα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας, για το άριστο αποτέλεσμα που έχουν καταφέρει και σε αυτό το έργο».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA