Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ολοκληρώθηκαν τα έργα στην πλατεία και τον περιβάλλοντα χώρο του Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα στο Γάζι
Ολοκληρώθηκαν τα έργα στην πλατεία και τον περιβάλλοντα χώρο του Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016
Στο συντομότερο δυνατό χρόνο ολοκληρώθηκε το έργο διαμόρφωσης και ανάπλασης της πλατείας και του περιβάλλοντος χώρου του Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονα στην περιοχή Κολυβά Γαζίου, που πραγματοποιήθηκε από πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου. Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης βρέθηκε για μια ακόμα φορά στο σημείο των έργων μαζί με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Μαλεβιζίου Μανώλη Αντωνογιαννάκη, τους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Γιώργο Βαλτζάκη, τον εφημέριο του Ι.Ν. π. Κων/νο Πετούση και την προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη, διαπίστωσε το άρτιο αποτέλεσμα και σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα παρέμβασή μας ολοκληρώθηκε, μια νέα πλατεία δημιουργήθηκε σε μια περιοχή του Γαζίου που είχε ανάγκη από αυτόν τον χώρο. Αναβαθμίζουμε έτσι ουσιαστικά την καθημερινότητα των κατοίκων της συνοικίας, βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής και όλα αυτά, από ίδιους πόρους του Δήμου μας, που με συνετή διαχείριση, επιστρέφουν με έργα στους πολίτες.
Θα ήθελα με την ευκαιρία και δημόσια να συγχαρώ τα στελέχη των υπηρεσιών του Δήμου μας, ιδιαίτερα τα στελέχη της Τεχνικής και της Οικονομικής Υπηρεσίας για την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποίησαν, όπως επίσης και τον εφημέριο του Ι.Ν. Π. Κωνσταντίνο Πετούση για την βοήθειά του όπου χρειάστηκε».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA