Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ήρθαν τα πρώτα φωτιστικά LED – Αρχίζει η τοποθέτησή τους στο Δήμο Μαλεβιζίου
Ήρθαν τα πρώτα φωτιστικά LED – Αρχίζει η τοποθέτησή τους στο Δήμο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016
Ένα από τα σημαντικότερα έργα στο Δήμο Μαλεβιζίου και πρώτο στον τομέα του σε όλη την Ελλάδα, ξεκίνησε να υλοποιείται από το κέντρο του Γαζίου.
Πρόκειται για το έργο αντικατάστασης των φωτιστικών σωμάτων, των ιστών και των λαμπτήρων φωτισμού με νέους, τεχνολογίας LED, που θα καλύψει το Γάζι, την Αμμουδάρα, την Αγ. Μαρίνα Τσαλικάκι, τη Ροδιά, τα Καλέσα, τον Κρουσώνα, την Τύλισο, την Αγία Πελαγία, κ.α., προϋπολογισμού 3.352.488 ευρώ. Με το συγκεκριμένο έργο, το οποίο περιλαμβάνει και την 8ετή συντήρηση του δικτύου από την ανάδοχο εταιρεία, αναμένεται να προκύψει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας - άνω του 55% - να βελτιωθεί η ποιότητα του φωτισμού και οι συνθήκες ασφάλειας για οδηγούς και πεζούς, αλλά και να αναβαθμιστεί περιβαλλοντικά, αισθητικά και λειτουργικά ολόκληρο το οδικό δίκτυο του Μαλεβιζίου.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης μαζί και με τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας όπου ήρθαν οι πρώτες παλέτες των υλικών και σε δηλώσεις του τόνισε: «Σήμερα, γινόμαστε ο πρώτος Δήμος της Ελλάδας που αρχίζει να υλοποιεί ένα τόσο σημαντικό έργο με πολλά και πολύπλευρα οφέλη. Ένα έργο που αναμένεται να βελτιωθεί και να αναβαθμιστεί αισθητά η ποιότητα ζωής και η καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών του Μαλεβιζίου, τις συνθήκες οδικής ασφαλείας, ενώ παράλληλα θα εξοικονομήσει και πολύτιμους πόρους από το δημοτικό μας ταμείο.
Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα Κρήτης, που πρωτοπόρος όπως πάντα συμβάλει καθοριστικά στην υλοποίηση του έργου, καθώς και όλους όσους δούλεψαν για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα»
Αξίζει να αναφερθεί ότι η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα Κρήτης, μέσω του Τ.Α.Α Κρήτης και της ΕΤΕΠ (κάνοντας χρήση του προγράμματος Jessica), χρηματοδοτεί την ανάδοχο Ελληνική εταιρεία DASTERI Systems A.E. για την υλοποίηση της επένδυσης φωτισμού στον Δήμο Μαλεβιζίου.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA