Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Τα νήπια από την Αγία Μαρίνα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη και την Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Τα νήπια από την Αγία Μαρίνα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη και την Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016
Τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου επισκέφτηκαν τα μικρά παιδιά από το 1ο νηπιαγωγείο της Αγίας Μαρίνας Τσαλικάκι, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου. Εκεί τα υποδέχτηκε η βιβλιοθηκονόμος, αρχειονόμος και μουσειοπαιδαγωγός Νίκη Μπελεδάκη, η οποία παρέα με το βιβλίο "Ένας πιγκουίνος... όχι και τόσο τέλειος" της Γιολάντα Τσορώνη - Γεωργιάδη, τα βοήθησε να διαπιστώσουν μέσα από μια υπέροχη ιστορία, ότι το να χαίρεται κανείς τη ζωή, είναι πολύ πιο σημαντικό από το να προσπαθεί να είναι τέλειος. Αμέσως μετά οι μικροί μαθητές, μαζί με τις δασκάλες τους Άννα Φραντζεσκάκη (η οποία είναι και η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου) και Αθήνα Μεντιδάκη, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη όπου και τραγούδησαν τα παραδοσιακά κάλαντα της Άνοιξης και κατέληξαν στην Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου όπου θαύμασαν τα μοναδικά εκθέματα της Συλλογής Μεταξά και τα αρχαιολογικά ευρήματα περιοχών του Δήμου Μαλεβιζίου.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, σε δηλώσεις του τόνισε: «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι μικροί μαθητές του Δήμου μας έχουν αγκαλιάσει τη νέα μας Δημοτική Βιβλιοθήκη, αλλά και το μουσείο μας. Ο πνευματικός πλούτος που κρύβεται στις δυο αυτές δομές του Δήμου μας είναι απίστευτος και καλώ κι εγώ με τη σειρά μου όλους τους συμπολίτες μας να τις επισκεφτούν. Είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα που θα αντικρύσουν, θα τους εντυπωσιάσει.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω δημόσια την βιβλιοθηκονόμο, αρχειονόμο και μουσειοπαιδαγωγό κ. Νίκη Μπελεδάκη η οποία αφιλοκερδώς συμμετείχε στη δράση και κατάφερε να μεταφέρει στα παιδιά μηνύματα που θα τα βοηθήσουν πολύ στη ζωή τους, καθώς και να συγχαρώ όλα τα στελέχη του Δήμου μας που έχουν αναλάβει την ευθύνη λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου και έχουν καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να πραγματοποιήσουν εξαιρετική δουλειά με εντυπωσιακά αποτελέσματα».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA