Η προσφορά του Προέδρου PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016
Ένα συγκινητικό μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, περίμενε τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη. Ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών Μανώλης Βεληβασάκης, ενημέρωνε τον Κώστα Μαμουλάκη ότι προσφέρει το διαμέρισμα που έχει στο Γάζι για να φιλοξενήσει μια οικογένεια προσφύγων, για όσο διάστημα χρειαστεί.
Το μήνυμα του Μ. Βεληβασάκη: Αγαπητέ Δήμαρχε, καλημέρα! Το διαμέρισμά μου στο Γάζι είναι διαθέσιμο να φιλοξενήσει μια οικογένεια προσφύγων για όσο διάστημα χρειαστεί! Χαιρετισμούς, Μανώλης Βεληβασάκης
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Οι Κρήτες όπου κι αν βρίσκονται, όποια θέση κι αν κατέχουν, δεν ξεχνούν και δεν αδιαφορούν. Η προσφορά του Μανώλη Βεληβασάκη, του ανθρώπου που κάνει περήφανο, όχι μόνο το Μαλεβίζι και την Κρήτη, αλλά την πατρίδα μας σε όλο τον κόσμο, είναι μια ακόμα απόδειξη για αυτό. Είμαι βέβαιος ότι αυτό το παράδειγμα της αλληλεγγύης, θα το ακολουθήσουν κι άλλοι συμπολίτες μας και η Κρήτη θα στείλει ένα δυνατό μήνυμα υποστήριξης και συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.
Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τον Μανώλη Βεληβασάκη, να του ευχηθώ να είναι πάντα γερός και δυνατός για να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA