Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στο Κλειστό Γυμναστήριο Κρουσώνα ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης
Στο Κλειστό Γυμναστήριο Κρουσώνα ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2016
Στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κρουσώνα βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης επιθεωρώντας τις τελευταίες εργασίες που πραγματοποιούνται στο χώρο, μαζί με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κρήτης Κώστα Φασουλάκη, τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Βαλτζάκη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολεοδομίας του Δήμου Μανόλη Αντονωγιαννάκη και τον Πρόεδρο του Κρουσώνα Φώτη Τρυπιδάκη. Το νέο γυμναστήριο που κατασκευάζεται κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Κέντρο Κρουσώνα, σε χώρο 300 περίπου τ.μ., γίνεται με σκοπό να προσφέρει τη δυνατότητα άθλησης και εκγύμνασης στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 335.500 € και περιλαμβάνει τη διαμόρφωση των χώρων, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, ειδικό εξοπλισμό, όργανα γυμναστικής, αποδυτήρια, κλπ.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση ενός ακόμα σημαντικού έργου με στόχο να δώσουμε τη δυνατότητα στους κατοίκους μια μεγάλης περιοχής του Δήμου μας, να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό και τη γυμναστική. Σύντομα παραδίδουμε σε χρήση αυτό το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και ελπίζω ότι θα αποτελέσει ένα πολύ καλό κίνητρο άθλησης για μικρούς και μεγάλους.
Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κώστα Φασουλάκη και όλα τα στελέχη της Περιφέρειας που υποστηρίζουν ενεργά τις προσπάθειές μας, καθώς και όλους τους συνεργάτες μου στο δήμο, αιρετούς και υπηρεσιακούς, για την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποίησαν».
Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης και ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA