Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Σημαντική δωρεά της οικογένειας του αείμνηστου Ευάγγελου Β. Κεφαλογιάννη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου
Σημαντική δωρεά της οικογένειας του αείμνηστου Ευάγγελου Β. Κεφαλογιάννη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016
Σε μια κίνηση με έντονο συμβολικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα, προχώρησε η οικογένεια του αείμνηστου Ευάγγελου Β. Κεφαλογιάννη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.
Ειδικότερα, έπειτα από συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου Κώστα Τριγώνη, η οικογένεια Κεφαλογιάννη προσέφερε το ποσό των 5.000 € για την κάλυψη των αναγκών της νεοσύστατης Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου. Όπως είναι γνωστό, η οικογένεια Κεφαλογιάννη έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης και διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια ισχυρούς δεσμούς με το Μαλεβίζι, στο οποίο και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον ξενοδοχειακό χώρο. Με αυτή την κίνηση, ενισχύει ακόμα περισσότερο τη σχέση αυτή αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφει για τον τόπο και τους κατοίκους του.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μας συγκινεί ιδιαίτερα η δωρεά της οικογένειας του αείμνηστου Ευαγγέλου Β. Κεφαλογιάννη και θα ήθελα εκ μέρους τη Δημοτικής Αρχής να απευθύνω στα μέλη της ένα δημόσιο, μεγάλο ευχαριστώ.
Το γεγονός ότι η Δημοτική μας Βιβλιοθήκη, που τώρα πραγματοποιεί τα πρώτα της βήματα, βρίσκει διαρκώς και νέους υποστηρικτές, δεν μπορεί παρά να μας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία για τη συνέχεια. Τέτοιες δωρεές, εκτός του ότι μας βοηθούν να καλύψουμε τρέχουσες ανάγκες που ειδικά τώρα στο ξεκίνημα της Βιβλιοθήκης είναι πολλές και σημαντικές, μας δίνουν τη δυνατότητα να επισπεύσουμε και τον σχεδιασμό μας και να ολοκληρώσουμε ακόμα γρηγορότερα το πλάνο λειτουργίας της νέας πολιτιστικής δομής του δήμου μας.
Ελπίζω και εύχομαι αυτή η κίνηση να βρει κι άλλους μιμητές από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Μαλεβίζι και έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στην κοινωνία που τους φιλοξενεί».

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA