Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Οι μαθητές και οι καθηγητές του Λυκείου και Γυμνασίου Γαζίου που διακρίθηκαν σε Ευρωπαϊκό επίπεδο στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου
Οι μαθητές και οι καθηγητές του Λυκείου και Γυμνασίου Γαζίου που διακρίθηκαν σε Ευρωπαϊκό επίπεδο στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016
Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου βράβευσε σε συνεδρίασή του, τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Γαζίου Γ. Ανδρουλάκη, Θ. Ζαϊμάκη, Μ. Σκυβαλάκη, Ά. Αθανασάκη, Ε. Χαριτάκη, Μ. Χριστοφοράκη, τον καθηγητή Α. Τσουτσουδάκη και τη Λυκειάρχη Ζ. Λεμονή για την σπουδαία διάκριση που κατάφεραν στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό 2016 European Cansat Competition, καθώς και τη Γυμνασιάρχη Α. Γκινούδη και την καθηγήτρια Δ. Ανδριγιαννάκη για τη διάκριση του Γυμνασίου Γαζίου και τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα eSafety. Πρόκειται για διακρίσεις που αποδεικνύουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις σχολικές μονάδες του Δήμου Μαλεβιζίου, το υψηλό επίπεδο των μαθητών αλλά και την άριστη κατάρτιση των εκπαιδευτικών τους, προβάλλοντας το Μαλεβίζι σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας όταν βλέπουμε τη νέα γενιά του Μαλεβιζίου να διακρίνεται σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Μας τιμά και μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός αυτό και οφείλουμε να ανταποδώσουμε έστω και στο ελάχιστο την τιμή αυτή, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας αυτές τις προσπάθειες.
Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τους μαθητές των σχολείων μας και τους καθηγητές τους που κατάφεραν αυτές τις διακρίσεις και να τους ευχηθώ να έχουν υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν το όμορφο αυτό ταξίδι, με ακόμα θεαματικότερα αποτελέσματα στο μέλλον».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA