Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 5000 σακιά τσιμέντο δωρεά στο Δήμο Μαλεβιζίου
5000 σακιά τσιμέντο δωρεά στο Δήμο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016
Με άμεσο τρόπο ανταποκρίθηκε η εταιρεία τσιμέντου ΑΓΕΤ Ηρακλής, μέλος του ομίλου LafargeHolcim, στο σχετικό αίτημα της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου και πραγματοποίησε δωρεά 5000 σακιών τσιμέντου για την υλοποίηση διαφόρων έργων στο Μαλεβίζι. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική δωρεά, που θα επιτρέψει την εκτέλεση πολλών μικρών αλλά ουσιαστικών έργων σε ολόκληρο το Δήμο Μαλεβιζίου, ενισχύοντας τις προσπάθειες βελτίωσης της καθημερινότητας που καταβάλει η Δημοτική Αρχή.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Πρόκειται για μια σημαντική δωρεά, με στόχο την ενίσχυση των προσπαθειών μας για αναβάθμιση του επιπέδου της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών. Μπορούμε έτσι να επεκτείνουμε ακόμα περισσότερο το τεχνικό μας πρόγραμμα και έχουμε τη δυνατότητα να επιταχύνουμε την υλοποίηση αρκετών μικρών έργων στην πόλη του Γαζίου και τους οικισμούς του Δήμου μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ΑΓΕΤ Ηρακλής και ιδιαίτερα τον προϊστάμενο του κέντρου διανομής Ηρακλείου Κώστα Αλεξανδράκη για την προσφορά αυτή, μια προσφορά που αναδεικνύει το υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, αλλά και τη διάθεση να συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση των συνθηκών του Δήμου στον οποίο εδρεύει».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA