Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εφαρμογή σχεδίου πόλης και ασφαλτόστρωση – ανάσα για γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές στο Γάζι
Εφαρμογή σχεδίου πόλης και ασφαλτόστρωση – ανάσα για γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015
Τις εργασίες μιας πολύ σημαντικής παρέμβασης στο κέντρο του Γαζίου, στην ανώνυμη οδό που πρόσφατα είχε διανοιχθεί από τη Δημοτική Αρχή και ενώνει τις οδούς Καμαριώτη όπου βρίσκεται το Γυμνάσιο Γαζίου και την οδό Ελευθερίας όπου βρίσκεται το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης. Ο συγκεκριμένος δρόμος μήκος περίπου 400 μ. διανοίχθηκε από τη Δημοτική Αρχή κατά τη διαδικασία εφαρμογής του σχεδίου πόλεως και ασφαλτοστρώθηκε από πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου, δίνοντας διέξοδο στο καθημερινό κυκλοφοριακό φόρτο που υπήρχε στην περιοχή, ειδικά στις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών. Αναμένεται να ακολουθήσουν και οι αναγκαίες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, με στόχο τη βέλτιστη κυκλοφοριακή ροή των οχημάτων στην περιοχή.
Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ολοκληρώσαμε ένα ακόμα σημαντικό έργο στην καρδιά του Γαζίου, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, αλλά και των γονέων, των εκπαιδευτικών και των μαθητών του δημοτικού και του γυμνασίου μας. Μια ακόμα στοχευμένη παρέμβαση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πόλης μας και ικανοποιεί ένα πολύχρονο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων και των φορέων του Γαζίου. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες αναβάθμισης και παρά το δύσκολο οικονομικά περιβάλλον μέσα στο οποίο επιχειρούμε, αισιοδοξώ ότι με σωστό προγραμματισμό, μεθοδικότητα και πολύ δουλειά, μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλα τα στελέχη των δημοτικών μας υπηρεσιών, αιρετά και υπηρεσιακά, για το πολύ καλό αποτέλεσμα που για μια ακόμα φορά κατάφεραν».
Τον Δήμαρχο συνόδευε ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Άρης Σαλούστρος, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Γαζίου Γιάννης Κοτσυφός και η προϊσταμένη της τεχνικής υπηρεσίας Ρένα Παπαδάκη.


Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA