Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στα έργα του κοιμητηρίου της Ροδιάς ο Κώστας Μαμουλάκης
Στα έργα του κοιμητηρίου της Ροδιάς ο Κώστας Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015
Τις εργασίες επέκτασης του κοιμητηρίου της Ροδιάς σε χώρο 1500 τ.μ. με την κατασκευή νέων ταφοπεδίων και περίφραξης, καθώς και της τοποθέτησης προστατευτικών στηθαίων και ασφαλτόστρωσης στο δρόμο που οδηγεί προς αυτό, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης. Πρόκειται για ολοκληρωμένα έργα προϋπολογισμού 110.000 ευρώ, που χρηματοδοτήθηκαν από πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου και από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με στόχο την βελτίωση των συνθηκών πρόσβασης αλλά και της αντιμετώπισης του προβλήματος κορεσμού του κοιμητηρίου που είχε διαπιστωθεί.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό έργο στον οικισμό της Ροδιάς, που αφορούσε την επέκταση του κοιμητηρίου και τη βελτίωση της πρόσβασης σε αυτό. Αναβαθμίστηκε έτσι λειτουργικά και περιβαλλοντικά το κοιμητήριο του οικισμού, ενώ βελτιώθηκαν αισθητά και οι συνθήκες ασφαλούς πρόσβασης σε αυτό, με την τοποθέτηση των απαραίτητων προστατευτικών στηθαίων και την ασφαλτόστρωση του δρόμου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την υποστήριξή του και σε αυτό το έργο, να συγχαρώ τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας για την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποίησαν, καθώς και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου Κώστα Τριγώνη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γιάννη Στρατάκη για την καθοριστική τους συμβολή».
Τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη συνόδευαν ο Πρόεδρος του Δ. Σ. Μαλεβιζίου Κώστας Τριγώνης, ο Αντιδήμαρχος Άρης Σαλούστρος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ροδιάς Γιάννης Στρατάκης και η προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου Ρένα Παπαδάκη.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA