Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στα έργα βελτίωσης των σχολικών κτιρίων ο Κώστας Μαμουλάκης
Στα έργα βελτίωσης των σχολικών κτιρίων ο Κώστας Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015
Τις εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης που πραγματοποιούνται σε σχολικά συγκροτήματα του Γαζίου και της Ροδιάς επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης. Ειδικότερα, πρόκειται για βαψίματα και διάφορες εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού που πραγματοποιούνται στο 1ο και 3ο Νηπιαγωγείο Γαζίου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου (στο οποίο πρόσφατα τοποθετήθηκε μια ακόμη αίθουσα διδασκαλίας για να αντιμετωπιστεί ο αυξημένος αριθμός των μαθητών, καθώς και ένας ακόμα δάσκαλος) και στο Δημοτικό Σχολείο Ροδιάς, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας μαθητών και δασκάλων.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας, με κάθε διαθέσιμο τρόπο. Σε συνεργασία με τις σχολικές επιτροπές, τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες, καταφέρνουμε παρά τις σοβαρές αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε, να ανταποκριθούμε στα προβλήματα της καθημερινότητας των σχολικών μας κτιρίων. Η προσπάθεια συνεχίζεται, ο αγώνας είναι καθημερινός και διαρκής και αισιοδοξώ ότι με τις κατάλληλες συνεργασίες, μπορούμε να πετύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Θα ήθελα με την ευκαιρεία που μου δίνεται, να συγχαρώ τους προέδρους των κοινοτήτων Γαζίου και Ροδιάς, Γιάννη Κοτσιφό και Γιάννη Στρατάκη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Παιδείας Μανώλη Παπαδομανωλάκη, την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Άννα Φραντζεσκάκη και όλα τα μέλη της επιτροπής, καθώς και όλα τα στελέχη του Γραφείου Παιδείας και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας για το πολύ καλό αποτέλεσμα που για μια ακόμα φορά κατάφεραν».
Τον Δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη συνόδευαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Τριγώνης, οι Αντιδήμαρχοι Άρης Σαλούστρος και Μανόλης Σαμόλης, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Γαζίου και Ροδιάς Γ. Κοτσιφός και Γ. Στρατάκης αντίστοιχα, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας Μ. Παπαδομανωλάκης, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Α. Φραντζεσκάκη, ο Δ/ντης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νίκος Φαραζάκης και η προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας Ρ. Παπαδάκη.


Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA