Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Αγιασμός και έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Μαλεβίζι
Αγιασμός και έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Μαλεβίζι PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015
Γέμισαν χαρούμενες παιδικές φωνές οι αυλές των σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου Μαλεβιζίου με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς!
Μαθητές και μαθήτριες όλων των ηλικιών επέστρεψαν στα θρανία και παρά τα προβλήματα που παρατηρούνται με τις κενές θέσεις δασκάλων και καθηγητών, τα χαμόγελα και η αισιοδοξία κυριαρχούσαν, ενώ τις εντυπώσεις «έκλεψαν» τα πρωτάκια, τα μικρά παιδιά που γεμάτα περιέργεια και αγωνία, εξερευνούσαν με τα μάτια τους, τους χώρους των νέων τους σχολείων.
Από την πλευρά της η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου είχε εγκαίρως φροντίσει για τη συντήρηση όλων των σχολικών κτιρίων, με τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας να συνεργάζονται άψογα με της σχολικές επιτροπές του Δήμου, τις διευθύνσεις των σχολείων, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τις Τ.Κ. Γαζίου, Κρουσώνα και Τυλίσου. Συντήρηση των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, βαψίματα, καθαρισμοί, τοποθέτηση νέων αιθουσών, ήταν μερικές από τις εργασίες που αναβάθμισαν και βελτίωσαν τη λειτουργικότητα των σχολικών κτιρίων, έτσι ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να γίνεται κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης παρευρέθηκε στον Αγιασμό του 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου, καθώς και στο Βιοκλιματικό Λύκειο Γαζίου, για να ευχηθεί σε μαθητές, δασκάλους, καθηγητές και γονείς, να έχουν μια καλή σχολική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες. Ευχαρίστησε παράλληλα όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν για μια ακόμα φορά με τη Δημοτική Αρχή στην προσπάθεια συντήρησης των σχολικών συγκροτημάτων, εξέφρασε την ελπίδα να ξεπεραστούν γρήγορα τα προβλήματα που παρατηρούνται με τα κενά και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής στα δίκαια αιτήματα δασκάλων και καθηγητών.

 

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA