Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Αυλαία για την Εβδομάδα Πολιτισμού – Μαλεβίζι 2015
Αυλαία για την Εβδομάδα Πολιτισμού – Μαλεβίζι 2015 PDF Εκτύπωση

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

Σε μια κατανυκτική βραδιά, πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την 4η κατά σειρά πολιτιστική εκδήλωση της Εβδομάδας Πολιτισμού, με τίτλο «Μαλεβίζι η πατρίδα της Μαλβαζίας», μια συνδιοργάνωση του Δήμου Μαλεβιζίου, του Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ. και των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης του Γαζίου.

Ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ. Γιώργος Αεράκης ευχαρίστησε όλους τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν αφιλοκερδώς στις εκδηλώσεις της «Εβδομάδας Πολιτισμού - Μαλεβίζι 2015» και η βραδιά ξεκίνησε με το μουσικό συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνακάκη, συνεχίστηκε με τις ομιλίες του Γεωλόγου - Ερευνητή Στέλιου Μανωλιούδη, με θέμα «Μαλβαζία: o μυθικός οίνος του μεσαίωνα και το Μαλεβίζι» και του Οινοπαραγωγού Σπύρου Καλλέργη, με θέμα «Μαλβαζία και καλλιέργεια», ενώ ακολούθησαν τα μουσικά σχήματα των Νίκου Συνολάκη και Τάσου Ρεράκη που πλαισιώθηκαν από την συμμετοχή του παιδικού χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου.

Σήμερα Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί η λήξη των εκδηλώσεων της «Εβδομάδας Πολιτισμού - Μαλεβίζι 2015» και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη βράβευση από το Δήμο Μαλεβιζίου και την Τ.Κ. Γωνιών, του καταξιωμένου Γωνιανού σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, για τη ζωή και το έργο του οποίου θα μιλήσει ο σκηνοθέτης Μανώλης Τσελεντάκης.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί συναυλία του Βαγγέλη Σαμαράκη και της Μουσικής Συντροφιάς του, μια συναυλία - αφιέρωμα στα 40 χρόνια χωρίς τον ποιητή της θάλασσας Νίκο Καββαδία, με ποιήματα μελοποιημένα από τον Βαγγέλη Σαμαράκη.

Το φεστιβάλ θα κλείσει με Κρητικό γλέντι από τα συγκροτήματα των Γρηγόρη Σαμόλη, Βασίλη και Βασίλη Σαλούστρου και το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος, Μάρα Μπέκα και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA