Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «El Greco – Φόδελε 2015»
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «El Greco – Φόδελε 2015» PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015
Ξεκινάει το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 20:30, το 2ήμερο Φεστιβάλ El Greco - Φόδελε 2015 που διοργανώνει ο Δήμος Μαλεβιζίου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ.), υπό την αιγίδα της UNESCO - Όμιλος Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει:
  • Καλωσόρισμα από τον Προέδρου του ΔΟΠΠΑΜ Γιώργο Αεράκη
  • Χαιρετισμό από τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη
  • Ομιλία από τον ιστορικό τέχνης Κώστα Καζαμιάκη, με θέμα: Θεοτοκόπουλος το νεανικό του έργο. Η Κοίμηση της Θεοτόκου.
  • 1ο μουσικό μέρος με τους καλλιτέχνες Θάνο Διαμαντίδη (Λύρα) και Χάρη Συμεωνίδη (Νταούλι) και χορευτικό πρόγραμμα από τον Πολιτιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο «Τα Ποντιακά Νιάτα» Άνω Ζαρβοχωρίου Δήμου Νάουσας.
  • 2ο μουσικό μέρος με βραδιά έντεχνης και παραδοσιακής μουσικής, με τους καλλιτέχνες Στέφανο Μεσσαριτάκη, Δημήτρη και Αντώνη Αποστολάκη και χορευτικό πρόγραμμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαζίου.

Την Κυριακή 9 Αυγούστου, στις 20:30, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
  • Ομιλία από την γλύπτρια και συγγραφέα Aσπασία Παπαδοπεράκη, με θέμα Θεοτοκόπουλος - Κορνάρος - Χορτάτσης: κοινοί στόχοι και αγώνες.
  • Στο μουσικό μέρος της βραδιάς συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Βασίλης και Βασίλης Σαλούστρος, Μιχάλης Αλεφαντινός, καθώς και χορευτικό πρόγραμμα από τον λαογραφικό όμιλο του Μανώλη και του Λάζαρο Χνάρη.
  • Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσης και τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Συμποσίου Ζωγραφικής και έκθεση πινάκων στο Μουσείο Δομίνικος Θεοτοκόπουλος το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Αυγούστου, με τη συμμετοχή των ζωγράφων Ν. Διακοβασίλη, Μ. Μηναριτζόγλου, Ολ. Μπέη, Π. Κουτεντάκη, Αντ. Μαντζούκα, Μ. Βαποράκη, Μ. Τσουρακάκη, Δ. Δουλγεράκη, Α. Γιαβασιάν, και Α. Λώτου.
  • Χορηγοί του Φεστιβάλ είναι οι εταιρείες Minoan Lines, Fodele Beach Water Park resort Hotel, Apollonia hotel, Αρτοζαχαροπλαστική Σταματάκης, περιοδικό Volta και Βιομηχανία Κουβίδης, ενώ την παρουσίαση των εκδηλώσεων θα κάνει η δημοσιογράφος Μάρα Μπέκα.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA