Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Η Περιφέρεια Κρήτης υλοποιεί την καινοτόμο δράση του Κοινωνικού Αθλητισμού
Η Περιφέρεια Κρήτης υλοποιεί την καινοτόμο δράση του Κοινωνικού Αθλητισμού PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015
Η Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης στα πλαίσια των δράσεων που αναπτύσσει για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων πληθυσμού (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φροντιστήριο κτλ), υλοποιεί την καινοτόμο δράση του Κοινωνικού Αθλητισμού. Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε παιδιά άπορων οικογενειών που επιθυμούν την εκμάθηση ενός αθλήματος και που αδυνατούν να πληρώσουν, να συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ στις Ακαδημίες διαφόρων αθλημάτων (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Κολύμβηση, Καράτε, Στίβου, Τένις). Στη δράση αυτή, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι οικονομικά αδύνατοι μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μέχρι 15 ετών. Η επιλογή των υποψήφιων αθλουμένων θα γίνεται μετά από αίτηση των γονέων ή κηδεμόνων τους μέχρι την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015 στα παρακάτω σημεία:
Στο Ηράκλειο, οι αιτήσεις θα κατατίθενται στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ηρακλείου, Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στον κ. Γιανναδάκη Νίκο, οδός 1770 αριθμός 24, Παλαιό Ιπποκράτειο, γραφείο 411 και στην κα Μιχελινάκη Άννα, Κτίριο Υγειονομικού, Μονής Καρδιωτίσσης 56.
Στα Χανιά, οι αιτήσεις θα κατατίθενται στην αρμόδια σε θέματα αθλητισμού και Προϊσταμένης του Τμήματος Δια Βίου Μάθησης, Παιδείας και Απασχόλησης της Π.Ε. Χανίων κα Κατερίνα Ζομπανάκη στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, 2ο όροφος (γραφείο 26).
Στο Λασίθι, οι αιτήσεις θα κατατίθενται στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Λασιθίου, Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Άγ. Νικόλαος.
Στο Ρέθυμνο, τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα συλλέξει το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης (Δ/νση Ζαμπελίου 34, τηλ: 28313 43310, 43323).

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση είναι:
  1. Εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας και το έντυπο Ε9 .
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από όπου θα προκύπτει ο αριθμός των μελών της οικογένειας. Το όριο του εισοδήματος ανάλογα με τον αριθμό των προστατευομένων μελών της οικογένειας καθορίζεται ως εξής: για οικογένεια με δυο μέλη ορίζεται καθαρό ετήσιο εισόδημα αφαιρουμένου του ενοικίου, ποσό ύψους μέχρι 6500€, για τριμελή οικογένεια ποσό ετήσιου εισοδήματος μέχρι 8000€, για τετραμελή οικογένεια μέχρι 9000€, για πενταμελή και άνω μέχρι 12500€.
  3. Κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ.
  4. Θα λαμβάνεται υπόψη και η ιατρική γνωμάτευση για ασθένεια (αν υπάρχει) των γονέων ή άλλου μέλους της οικογένειας.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA