Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Τοποθέτηση προστατευτικού στηθαίου και ασφαλτοστρώσεις στο δρόμο της Ροδιάς
Τοποθέτηση προστατευτικού στηθαίου και ασφαλτοστρώσεις στο δρόμο της Ροδιάς PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2015
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, υπέγραψε τη σύμβαση τοποθέτησης προστατευτικού στηθαίου στον δρόμο που οδηγεί στο κοιμητήριο του οικισμού της Ροδιάς, καθώς και ασφαλτοστρώσεων και τσιμεντοστρώσεων στο οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής, προϋπολογισμού 23.500 ευρώ. Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκης τόνισε: «Μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, προσπαθούμε με κάθε τρόπο να ανταπεξέλθουμε αποτελεσματικά στις ανάγκες του Δήμου μας. Η οδική ασφάλεια αποτελούσε και αποτελεί βασικό μέλημα της Δημοτική Αρχής και με το έργο αυτό, ενισχύουμε το οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής της Ροδιάς, μιας περιοχής που αποτελεί πόλο έλξης για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του τόπου μας, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την υποστήριξή του και σε αυτό το έργο, καθώς επίσης και τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου μας για το άριστο αποτέλεσμα».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA