Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στα έργα βελτίωσης της καθημερινότητας στην περιοχή της Αμμουδάρας, ο Κ. Μαμουλάκης
Στα έργα βελτίωσης της καθημερινότητας στην περιοχή της Αμμουδάρας, ο Κ. Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015
Τις εργασίες που πραγματοποιούνται στην Αμμουδάρα, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Γιώργο Βαλτζάκη.
Ειδικότερα, ο Δήμαρχος επιθεώρησε τα έργα αποκατάστασης των πεζοδρομίων κατά μήκος της λ. Α. Παπανδρέου προϋπολογισμού 74.000 €, τις εργασίες πρασίνου και καθαρισμού που πραγματοποιούνται κατά μήκος της λεωφόρου, της τοποθέτησης δυο νέων πύργων ναυαγοσωστών στο ύψος της οδού Νάξου και στη Βαγιά προϋπολογισμού 5.500 €, καθώς και το έργο κατασκευής πεζοδρομίου από τη δυτική πλευρά του ποδηλατοδρόμου, που ενώνει την λ. Α. Παπανδρέου με την πλατεία στο Πολύδροσο, προϋπολογισμού 73.500 ευρώ, όλα χρηματοδοτούμενα από πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου. Σε δηλώσεις του αμέσως μετά, ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Με πόρους του Δήμου μας, με χρήματα που με κόπο καταβάλλουν στο δημοτικό ταμείο οι δημότες μας, προχωράμε σε στοχευμένες παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας στην ευρύτερη περιοχή της Αμμουδάρας. Πρόκειται για πολλά μικρά έργα, σε μια μεγάλη και σημαντική για τον Δήμο μας περιοχή, τα οποία αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, αλλά παράλληλα και βελτιώνουν την εικόνα που οι χιλιάδες των τουριστών συναντούν. Είναι γνωστό άλλωστε, ότι στο παραλιακό μέτωπο της Αμμουδάρας έχουμε πραγματοποιήσει πολλές και σημαντικές παρεμβάσεις, όπως είναι οι πολλές διανοίξεις κάθετων οδών, τόσο προς την παραλία όσο και προς τη νότια πλευρά της λ. Α. Παπανδρέου, ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ανάδειξης του παραλιακού μετώπου, οι πλακοστρώσεις και ασφαλτοστρώσεις δρόμων, οι παιδικές χαρές και οι δωρεάν χώροι στάθμευσης, έργα δημοτικού φωτισμού, κ.α., ενώ το επόμενο διάστημα ξεκινάμε κι άλλα σημαντικά έργα βελτίωσης της καθημερινότητας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, με ορθολογική διαχείριση των οικονομικών μας πόρων, αισιοδοξούμε για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και τους κατοίκους του».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA