Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Με επιτυχία ο 1ος Ορειβατικός Αγώνας στο μονοπάτι του Πλάτωνα στον Κρουσώνα
Με επιτυχία ο 1ος Ορειβατικός Αγώνας στο μονοπάτι του Πλάτωνα στον Κρουσώνα PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2015
Με τη συμμετοχή πολλών αθλητών και μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε ο 1ος Ορειβατικός αγώνας στο μονοπάτι του Πλάτωνα, στην περιοχή του Κρουσώνα.
Ο αγώνας έγινε σε απόσταση 20.500 μέτρων σε μονοπάτι και αγροτικούς δρόμους στην πανέμορφη διαδρομή του Μινωικού μονοπατιού Φαράγγι, Λειβάδι, Βρωμονερό. Στην διαδρομή αυτή συμμετείχαν 60 αθλητές με τρέξιμο και άλλοι 65 με περπάτημα από όλα τα διαμερίσματα της Κρήτης. Τα τελικά αποτελέσματα, έδειξαν τους εξής νικητές:
Στην κατηγορία ανδρών, 1ος ο αθλητής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, Σηφάκης Μανώλης με χρόνο 1:40':33''. 2ος ο αθλητής Συλιγνάκης Μανώλης με χρόνο 1:45':37'' και 3ος ο αθλητής από την Ιεράπετρα Φιλιππάκης Μανώλης με χρόνο, 1:47':08''.
Στην κατηγορία γυναικών, 1η ήταν η αθλήτρια Fentersen Hellena με χρόνο 2:20':08'', 2η η αθλήτρια του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης Σωμαράκη Μαρία με χρόνο 2:37':05'' και 3η η αθλήτρια Μπέτυ Φλώρα, επίσης του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, με χρόνο 2:39΄:25''.
Κατά την διάρκεια του αγώνα των 20.000 μέτρων, διεξήχθη και αγώνας 1.000 μέτρων με συμμετοχή παιδιών Δημοτικών και Γυμνασίων από την ευρύτερη περιοχή του Κρουσώνα. Οι απονομές των μεταλλίων, των αναμνηστικών και το κρητικό γλέντι έγιναν στην αίθουσα της Ενορίας της Αγίας Τριάδας στην πλατεία του οικισμού.
Τον 1ο Ορειβατικό Αγώνα στο μονοπάτι του Πλάτωνα διοργάνωσαν ο Δ.Ο.Π.Π.Α Μαλεβιζίου, ο Σύλλογος Μαραθωvοδρόμωv Κρήτης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και της Δημοτικής Κοινότητας Κρουσώνα και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραπόστασης ) ΕΟΣΛΜΑ-Υ. Όλοι οι διοργανωτές ευχαριστούν τους αθλητές - πεζοπόρους για την συμμετοχή τους, τους χορηγούς της εκδήλωσης Νερά Ρούβας, Αγροτικός Οικοτεχνικός Συνεταιρισμός «Κρουσαvιώτισσα», Αρτοζαχαροπλαστείο Σταματάκη, Αρτοζαχαροπλαστείο Βαμβουκάκη, «Πρωτότυπο» ζαχαροπλαστείο, Τυροκομείο Βαρδαλαχάκης, Τυροκομείο Γωvιαvάκης, Αναπτυξιακή εταιρεία Γέργερης, Ισοτονικό Oshee και Water City, τους εθελοντές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρουσώνα , τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης και την Ελληνική Αστυνομία για την βοήθεια και τη συμπαράστασή τους στην πραγματοποίηση του 1ου Ορειβατικού Αγώνα.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA