Ξεκίνησε το Cretan Union Cup 2015 PDF Εκτύπωση
Δευτέρα 25 Μαϊου 2015
Στο πανέμορφο λιμανάκι της Παντάνασσας πραγματοποιήθηκε η έναρξη της μεγάλης ναυταθλητικής διοργάνωσης CRETAN UNION CUP 2015 που διεξάγεται στις θάλασσες της Κρήτης.
Με την παρουσία και τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου, του εκπρόσωπου της Περιφέρειας Κρήτης Ν. Τσιριγωνάκη, του Δημάρχου Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκη, του προέδρου του Δ.Ο.Π.ΠΑ.Μ. Γ. Αεράκη και του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής, καθηγητή Ι. Παλλήκαρη, έγινε στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου η υποδοχή των σκαφών που συμμετέχουν στους αγώνες και τα οποία ήρθαν από διάφορα λιμάνια της Ελλάδας, της Αμερικής και της Αυστραλίας. Εκπρόσωποι από το Ναυτικό Όμιλο Χανίων, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Αγίου Νικολάου, το Ναυτικό Όμιλο Σητείας, αθλητές, καθώς και μέλη της Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, καλωσόρισαν τους skippers και τους ευχήθηκαν καλή δύναμη στους αγώνες. Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Γ. Μπρας, ο Λιμενάρχης Ηρακλείου, Πλοίαρχος Θ. Κούρκουλος, ο Λιμενάρχης Ληνοπεραμάτων Δ. Κουβίδης, ο Δ/της της 126 Σ.Μ. Δ. Βασιλογιαννάκης, εκπρόσωποι και στελέχη πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, κ.α.
Μετά το καλωσόρισμα των διοργανωτών ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με γεύσεις και μουσική της Κρήτης από το συγκρότημα, του Τάσου Ρεράκη.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τον αγώνα MALEVIZI RACE, με διαδρομές από το Λιμανάκι της Παντάνασσας έως την Ντία ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη. Αύριο οι αθλητές θα έχουν αγώνα στην Σητεία.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA