Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την ανάπλαση της πλατείας του Κρουσώνα
Πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την ανάπλαση της πλατείας του Κρουσώνα PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 28 Απριλίου 2015
Με την επιλογή προσωρινού αναδόχου, ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το έργο της ριζικής ανάπλαση της πλατείας του Κρουσώνα, προϋπολογισμού 1.225.000 ευρώ.
Στόχος του συγκεκριμένου έργου είναι να αξιοποιηθεί καλύτερα η κεντρική πλατεία του οικισμού, να αναβαθμιστεί βιοκλιματικά και να γίνει πιο φιλική σε κατοίκους και επισκέπτες.
Το έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εργασίες ασφαλτοστρώσεων και σκυροδέματος, διαμόρφωση πολλών επιπέδων, δίκτυα ομβρίων, τοποθέτηση κυβόλιθων και πλακών Ρεθύμνου, δημιουργία νέου δικτύου φωτισμού και τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων, σύγχρονου αστικού εξοπλισμού και νέας παιδικής χαράς, φυτεύσεις, πέργκολες, κ.α.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με το έργο αυτό, μια ακόμα κεντρική πλατεία οικισμού του Μαλεβιζίου ξεκινάει να αναπλάθεται κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Όπως είναι γνωστό, βασικός στόχος της Δημοτικής μας Αρχής, ήταν και παραμένει η ενίσχυση της επισκεψιμότητα των οικισμών του Δήμου μας με ταυτόχρονη ενίσχυση των μικρών τοπικών οικονομιών, καθώς και η βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων τους. Με το έργο αυτό, αναβαθμίζεται λειτουργικά, αισθητικά, αλλά και περιβαλλοντικά η πλατεία του Κρουσώνα, ενώ με την ολοκλήρωσή του, κάτοικοι και επισκέπτες θα απολαμβάνουν έναν σύγχρονο χώρο διασκέδασης και αναψυχής.Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη του Δήμου μας, αιρετά και υπηρεσιακά, για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν, καθώς επίσης και όλους όσους βοήθησαν στο να έχουμε αυτή την κατάληξη.Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω ότι και αυτό το έργο θα το παρακολουθούμε από κοντά, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί στο συντομότερο δυνατό χρόνο με το αρτιότερο αποτέλεσμα και τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία των κατοίκων».
Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.)
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA