Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου ευχαριστεί
Η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου ευχαριστεί PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015
Η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου, με αφορμή την πραγματοποίηση της παρέλασης στο Γάζι για τη εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση μιας εκδήλωσης τιμής και μνήμης για τους Ήρωες προγόνους μας.
Όπως αποδείχτηκε από τον ενθουσιασμό και την αθρόα προσέλευση των συμπολιτών μας, ο εορτασμός αυτός ήταν μια εκδήλωση που έλειπε από το Δήμο και η ανταπόκριση που υπήρξε, δείχνει τις τεράστιες δυνατότητες που έχει η περιοχή μας και οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν για την πρόοδο και την ανάπτυξη της.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε την πρωτοφανή συμμετοχή των πολιτών - παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες - και δήλωσε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν για την πρώτη παρέλαση στο Γάζι. Θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο Μανώλη Παπαδομανωλάκη και όλα τα μέλη των Επιτροπών Εκπαίδευσης, τους Διευθυντές των δημοτικών σχολείων Γαζίου και Αγίας Μαρίνας Χορταριά Σίσσυ, Χαλκιαδάκη Γιώργο, Φαραζάκη Νίκο, Στειακάκη Γιώργο και Αταλόγλου Μαρία, του γυμνασίου Γαζίου Γκινούδη Αθηνά και του λυκείου Γαζίου Λεμονή Ρούλα, όλους τους γυμναστές των παραπάνω σχολείων, την Πρόεδρο της Αβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Φαραζάκη Άννα, τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ. Αεράκη Γιώργο και την Αντιπρόεδρο Μίχου - Καλλέργη Αγαθή, τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Μαρκατάτο Γιώργο, καθώς και όλα τα στελέχη των οργανισμών και των υπηρεσιών του Δήμου μας, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Πολλά μπράβο και πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους τους μαθητές των σχολείων μας, στα μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων Γαζίου, Αγίας Μαρίνας, Αμμουδάρας, Κρουσώνα και Δαμάστας, στα μέλη του Ιστιοπλοϊκού Συλλόγου Γαζίου και στα μέλη του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων, που παρέλασαν με καμάρι και ζωντάνια και τίμησαν την ηρωική αυτή επέτειο
».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA