Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Όλες οι φυλές του κόσμου στο 3ο Κρουσανιώτικο Καρναβάλι
Όλες οι φυλές του κόσμου στο 3ο Κρουσανιώτικο Καρναβάλι PDF Εκτύπωση
Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015
Με μεγάλη επιτυχία και γεμάτο κοινωνικά μηνύματα, ολοκληρώθηκε και εφέτος το Κρουσανιώτικο Καρναβάλι.
Πλήθος κόσμου από όλη την Κρήτη αλλά και ξένοι καρναβαλιστές, ξεφάντωσαν στο φιλόξενο χωριό του Κρουσώνα, χόρεψαν, γέλασαν και συμμετείχαν στην παρέλαση παρέα με τον βασιλιά Καρνάβαλο, τα εντυπωσιακά τοπικά άρματα και τις καρναβαλικές ομάδες, που με τη φαντασία και την ευρηματικότητα τους ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους. Ζουλού, καουμπόηδες, Κλεοπάτρες, Ινδιάνοι και παθιασμένοι χορευτές Ταγκό ακολουθούσαν στον ξέφρενο ρυθμό τον βασιλιά Καρνάβαλο, που φέτος είχε τον τίτλο «Όλες οι φυλές του κόσμου γλεντάνε στον Κρουσώνα». Το παραδοσιακό Κρητικό τραπέζι με την ρακί και τα τοπικά εδέσματα ήταν το άρμα που πήρε τα περισσότερα θετικά σχόλια αλλά και αυτό που αντάμειψε τον κόσμο με τις μαντινάδες του. Με το τέλος της παρέλασης, στην κεντρική πλατεία του χωριού, στήθηκε το μεγάλο πανηγύρι με τις ομάδες να γλεντάνε και να χορεύουν με τους ήχους της λύρας και του λαγούτου, αλλά και τις αποκριάτικες μελωδίες του Ρ/Σ Υδρόγειος 106,9, μέχρι τις βραδινές ώρες.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στο γλέντι, συνεχάρη την πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου «Νέα Γενιά» Αντιγόνη Ξυλούρη, όλα τα στελέχη της Τοπικής Κοινότητας και του ΔΟΠΠΑΜ, καθώς και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στη διοργάνωση του 3ου Καρναβαλιού στο Κρουσώνα, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο καρναβάλι είναι πλέον θεσμός για την Κρήτη.
Το 3ο Κρουσανιώτικο καρναβάλι, πραγματοποιήθηκε με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, του Δ.Ο.Π.Π.Α. Μαλεβιζίου και υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου. Χορηγός επικοινωνίας ήταν ο Ρ/Σ Υδρόγειος 106,9 fm.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA