Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Μάχη με τον χρόνο στα χιόνια, στο Λιβάδι - Στον Κρουσώνα το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ
Μάχη με τον χρόνο στα χιόνια, στο Λιβάδι - Στον Κρουσώνα το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2012
Ένας αγώνας με τον χρόνο διεξάγεται τις τελευταίες ώρες στην περιοχή Λιβάδι, πάνω από τον Κρουσώνα από τη δημοτική αρχή Μαλεβιζίου και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.
Σε κατάλυμα της περιοχής, βρίσκονται αποκλεισμένα από το χιόνι δυο ζευγάρια, με την μια γυναίκα να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την φαρμακευτική της αγωγή, η οποία επαρκεί μέχρι το πρωί της Παρασκευής. Σήμερα Πέμπτη έγινε απόπειρα προσέγγισης στα καταλύματα από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με τη βοήθεια ερπυστριοφόρου που έχει μισθώσει ο Δήμος Μαλεβιζίου, χωρίς όμως επιτυχία εξαιτίας της σφοδρής χιονοθύελλας και του ύψους του χιονιού που φτάνει ακόμα και τα 3 μέτρα σε ορισμένα σημεία.
Το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ θα φιλοξενηθεί σήμερα το βράδυ στον Κρουσώνα, με σκοπό νωρίς το πρωί να επιχειρήσει ξανά, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται και μισθωμένα από το Δήμο ερπυστριοφόρα οχήματα ιδιωτών. Μαζί τους βρίσκεται και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Βαλτζάκης, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες παραμένει στον Κρουσώνα και συντονίζει μαζί με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη τις προσπάθειες εκχιονισμού.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA