Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στηρίζει το ΚΗΦΗ Γαζίου
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στηρίζει το ΚΗΦΗ Γαζίου PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014
Σε μια σημαντική δωρεά ποσού 3000 ευρώ, για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Μαλεβιζίου, προχώρησε η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και οι ακαδημίες Ηρακλείου της ομάδας.
Ο Γενικός Δ/ντης της ερυθρόλευκης Π.Α.Ε. κ. Γιάννης Βρέντζος επισκέφτηκε μαζί με συνεργάτες του αλλά και παιδιά των ακαδημιών το Κ.Η.Φ.Η. Γαζίου, αντάλλαξε ευχές με τα μέλη και το προσωπικό του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ. Μαλεβιζίου, μοίρασε δώρα και παρέδωσε στον Πρόεδρο του Οργανισμού Γιώργο Μαρκατάτο επιταγή ύψους 3000 ευρώ. Ταυτόχρονα, ο υπεύθυνος των ακαδημιών Γ. Γεννιτσαρίδης, προσφέρθηκε να φιλοξενεί δωρεάν στις ακαδημίες Ηρακλείου 5 παιδιά δικαιούχων των κοινωνικών δομών του Δήμου Μαλεβιζίου, για να τους δοθεί η δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ευχαρίστησε τα μέλη της ερυθρόλευκης οικογένειας και για αυτή την προσφορά (υπενθυμίζεται ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα τα παιδιά των ακαδημιών δώρισαν τρόφιμα για τα μέλη του «Βοήθεια στο Σπίτι» Γαζίου, Κρουσώνα και Τυλίσου, ενώ πέρυσι, η Π.Α.Ε. είχε ενισχύσει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία του Δήμου) και ευχήθηκε σε όλους το 2015 να είναι μια καλύτερη χρονιά, γεμάτη υγεία.

Τα μέλη του ΚΗΦΗ, μαζί με το προσωπικό, στελέχη της δημοτικής αρχής και την αντιπροσωπεία της ομάδας, τραγούδησαν τα κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια, χόρεψαν και αφιέρωσαν στον «Θρύλο» την μαντινάδα: Η μπάλα είναι στρογγυλή, ολοχρονίς γυρίζει, να' ναι ο Θρύλος τυχερός που μας υποστηρίζει!

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA