Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνεχίζεται η συνεργασία του Δήμου Μαλεβιζίου με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για την στήριξη των αδύναμων πολιτών
Συνεχίζεται η συνεργασία του Δήμου Μαλεβιζίου με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για την στήριξη των αδύναμων πολιτών PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014
Ένα ακόμα φορτίο με βασικά είδη τυποποιημένων τροφίμων και προσωπικής υγιεινής από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, παρέλαβε ο Δήμος Μαλεβιζίου με σκοπό να τα διανείμει στους δικαιούχους του προγράμματος.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Ε.Ε.Ε. υλοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Μαλεβιζίου καθ' όλο το 2014 στα πλαίσια των ενεργειών κοινωνικής προσφοράς της Ένωσης με σκοπό την στήριξη οικονομικά αδύναμων οικογενειών. Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Όπως έχω κατ' επανάληψη δηλώσει, δεν μας ικανοποιεί σε καμία περίπτωση το γεγονός ότι στις μέρες μας, υπάρχουν οικογένειες που αδυνατούν να καλύψουν τα προς το ζην. Γι' αυτό και προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, να ανακουφίσουμε έστω και στο ελάχιστο την καθημερινότητά τους, να τους υποστηρίξουμε με τις μικρές δυνάμεις που διαθέτουμε. Οι συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει με φορείς όπως είναι η Ε.Ε.Ε, μας δίνουν τη δυνατότητα να αυξάνουμε την ένταση των παρεμβάσεών μας και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε μέσα απ' όλες τις δομές μας, θεσμοθετημένες και εθελοντικές, την προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.
Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κ. Θεόδωρο Βενιάμη και όλα τα μέλη της Ένωσης για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρουν καθώς και όλα τα στελέχη των κοινωνικών μας υπηρεσιών, που υπερβάλλουν εαυτούς καθημερινά, για να ανταποκριθούν στο εξαιρετικά δύσκολο έργο τους».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA