Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στο έργο κατασκευής του ιδιόκτητου κτιρίου του Σκαφιδαρά ο Κ. Μαμουλάκης
Στο έργο κατασκευής του ιδιόκτητου κτιρίου του Σκαφιδαρά ο Κ. Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014
Τις εργασίες κατασκευής των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων στην περιοχή του Σκαφιδαρά, που θα στεγάσουν το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων που λειτουργούν στο δήμο Μαλεβιζίου, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Θανάση Κύρκο.
Το έργο, προϋπολογισμού 3.564.000 € με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, περιλαμβάνει κτίριο 2000 περίπου τ.μ. με αίθουσες αναψυχής, εργοθεραπείας, ιατρικής και νοσηλευτικής υπηρεσίας, κοινωνικών λειτουργών, χώρους ανάπαυσης, παρασκευαστήρια γευμάτων, τραπεζαρίες, ειδικούς χώρους εξυπηρέτησης, αποθήκες, πλήθος βοηθητικών χώρων, κ.α. Στο ίδιο κτίριο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής, θα μεταφερθούν και οι κοινωνικές υπηρεσίες που μέχρι σήμερα στεγάζονται σε μισθωμένους χώρους.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένα από τα σημαντικότερα έργα του δήμου μας, προχωράει και σύντομα, στον υπέροχο αυτό χώρο αυτό, θα μεταστεγαστούν δομές που απευθύνονται σε ηλικιωμένους και ανάπηρους συμπολίτες μας, συμπολίτες που προσπαθούμε με κάθε τρόπο να υποστηρίξουμε στην καθημερινότητά τους. Δημιουργούμε στον Σκαφιδαρά χώρους άνετους, σύγχρονους και λειτουργικούς, που θα δώσουν χαρά στις ευαίσθητες αυτές ομάδες του πληθυσμού και που θα βοηθήσουν τα πραγματικά άξια στελέχη των κοινωνικών μας υπηρεσιών, να ανταποκριθούν με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία στα καθήκοντά τους.
Ταυτόχρονα όμως, με το έργο αυτό αξιοποιούμε μια περιοχή που έχει παραχωρηθεί στο δήμο μας από τον όμορο δήμο Ηρακλείου και που μέχρι σήμερα, έμενε αναξιοποίητη.
Για μια ακόμα φορά θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την καθοριστική του υποστήριξη, την κ. Μαρία Κασσωτάκη και σε όλα τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής για την άψογη συνεργασία, καθώς και στο Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση της έκτασης. Πολλά συγχαρητήρια επίσης αξίζουν σε όλα τα στελέχη του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ., καθώς και στα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας, για το άριστο αποτέλεσμα που έχουν καταφέρει».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA