Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνάντηση ενημέρωσης για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα στο Δήμο Μαλεβιζίου
Συνάντηση ενημέρωσης για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα στο Δήμο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014
Ενημερωτική συνάντηση, παρουσία των υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου, των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων και Δημοτικών Συμβούλων, πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Μαλεβιζίου με θέμα το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Στη συνάντηση έγινε αναλυτική ενημέρωση για το πρόγραμμα και ζητήθηκε η συνδρομή όλων των Προέδρων, έτσι ώστε να ενημερωθεί μέχρι και ο τελευταίος δημότης για τις προϋποθέσεις και τις δυνατότητες του προγράμματος. Συνολικά υπολογίζεται ότι 1500 περίπου άτομα θα είναι οι δικαιούχοι από το Δήμο, ενώ τις επόμενες ημέρες, τα στελέχη της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου θα μεταβούν στην Αθήνα, προκειμένου να εκπαιδευτούν στο ειδικό σύστημα επεξεργασίας των στοιχείων των δικαιούχων.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ζήτησε απ' όλους τους εμπλεκομένους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία του προγράμματος, ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά τον Υφυπουργό κ. Β. Κεγκέρογλου για την άψογη συνεργασία και τόνισε: «Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο, έτσι ώστε να ενημερώσουμε όλους τους δημότες μας, αλλά και να είμαστε σε θέση να υποδεχτούμε τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.
Η επιλογή του Δήμου μας ως του μοναδικού από την Κρήτη που συμμετέχει στην πιλοτική φάση εφαρμογής του προγράμματος, μας γεμίζει ευθύνη. Είμαι βέβαιος ότι με τις προσπάθειες των Προέδρων των οικισμών, των στελεχών της κοινωνικής μας υπηρεσίας, της εντεταλμένης συμβούλου κοινωνικών υπηρεσιών και κοινωνικών δομών Εύης Αποστολάκη, θα ανταποκριθούμε με επιτυχία και θα συμβάλλουμε στην τελειοποίησή του, έτσι ώστε να γενικευτεί αυτή η παρέμβαση σε πανελλήνια κλίμακα.
Ελπίζω ταυτόχρονα και εύχομαι, σύντομα όλες αυτές οι παρεμβάσεις να είναι αχρείαστες. Μέχρι τότε όμως, όπως κατ' επανάληψη έχω δηλώσει, θα βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε δημότη μας που θα έχει ανάγκη».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA