Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ολοκληρώθηκαν τα έργα στο δρόμο προς την Αγία Πελαγία
Ολοκληρώθηκαν τα έργα στο δρόμο προς την Αγία Πελαγία PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης, διαγράμμισης και δημιουργίας διόδου πεζών, στο δρόμο που οδηγεί από τον ΒΟΑΚ στην Αγία Πελαγία.
Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις έγιναν με στόχο να βελτιωθεί η πρόσβαση στον οικισμό και να δημιουργηθούν ασφαλέστερες συνθήκες κυκλοφορίας για πεζούς και οχήματα. Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης επισκέφτηκε το σημείο των έργων και σε δηλώσεις του τόνισε: «Ολοκληρώσαμε μια ακόμα παρέμβαση στην Αγία Πελαγία, με στόχο να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του οικισμού, να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες πολιτικής προστασίας και να αναβαθμίσουμε αισθητικά και λειτουργικά τον δρόμο που οδηγεί κάθε χρόνο χιλιάδες κόσμου προς τον μαγευτικό οικισμό.
Το έργο αυτό, σε συνδυασμό και με προηγούμενες παρεμβάσεις που έχουμε κάνει από τη Λυγαριά μέχρι τον Μονοναύτη, όπως είναι οι πλακοστρώσεις, οι διανοίξεις, οι διαμορφώσεις χώρων στάθμευσης, κ.α., ο βρεφονηπιακός σταθμός που ολοκληρώνεται, αλλά και το υψίστης σημασίας έργο της μονάδας βιολογικού καθαρισμού, αναβαθμίζουν την ευρύτερη περιοχή της Αγίας Πελαγίας και την καθιστούν ακόμα πιο ισχυρή στον αγώνα για την προσέλκυση επισκεπτών υψηλής αγοραστικής δύναμης. Ενισχύουμε έτσι την τοπική οικονομία, δημιουργούμε απαραίτητες υποδομές που έλειπαν από την περιοχή και καθιστούμε την Αγία Πελαγία πρωταγωνιστή στην πολιτική τουριστικής ανάπτυξης του δήμου μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την πολύτιμη βοήθεια που μας πρόσφερε και σε αυτό το έργο».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA