Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ο δήμος Μαλεβιζίου συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού
Ο δήμος Μαλεβιζίου συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014
Με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις συμμετέχει και ο Δήμος Μαλεβιζίου, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Μαλεβιζίου, στον εορτασμό της Παγκόσμια Ημέρας Τουρισμού που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης.
Ειδικότερα, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
  • Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014
    Δωρεάν χρήση στις ξαπλώστρες και στις ομπρέλες σε όλες τις παραλίες του Δήμου Μαλεβιζίου
    Καντάδα από ομάδα του "Συνόλου Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης", στον κεντρικό δρόμο της Αμουδάρας (ανάμεσα στους δυο μεγα΄λους δημοτικούς χώρους ελεύθερης στάθμευσης, στο ύψος του Τεχνόπολις), από τις 18.00 το απόγευμα. Μετά την ολοκλήρωση της καντάδας θα ακολουθήσει κέρασμα με ρακή στο χώρο της εκδήλωσης με χορευτικά και μουσικά συγκροτήματα. Στην μουσική εκδήλωση θα λάβουν μέρος καλλιτέχνες από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου και ειδικότερα τα συγκροτήματα των Παντελή Κακουλάκη, Γιώγου Ζαχαριουδάκη, Τασου Ρεράκη, Γιώργου Δρακογιαννάκη, Κώστα Δαφέρμου, Μιχάλη Ρεθεμνιωτάκη και Χάρη Φασουλά, ενώ θα χορέψουν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου με υπεύθυνο χοροδιδάσκαλο τον Νίκο Μαρή. Για τους επισκέπτες θα υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς με το τρενάκι από τις 17.00 έως 21.00 το βράδυ.
  • Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014
    Ελεύθερη είσοδος στην Αίθουσα Τέχνης Μαράθου ΓΙΑΝΝΗ ΚΛΙΝΑΚΗ (9.00 - 15.00 στο Μάραθος), στο Μουσείο Δ. Θεοτοκόπουλου (9.00 - 19.00 στο Φόδελε), στο Μουσείο Παραδοσιακών Μουσικών Οργάνων "Θύραθεν" (9.00 - 17.00 στον Κρουσώνα) και στην "Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου (8.30 - 15.00 στο Γάζι).

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Συμμετέχουμε και εφέτος στη μεγάλη γιορτή του τουρισμού. Το Μαλεβίζι άλλωστε είναι και τουριστικός προορισμός οπότε δεν θα μπορούσαμε να μην λάβουμε μέρος, αναδεικνύοντας την παράδοση του τόπου μας. Προσκαλούμε λοιπόν όλες και όλους τους επισκέπτες του δήμους μας, Έλληνες και ξένους, να έρθουν στην γιορτή και τους υποσχόμαστε ότι θα περάσουν υπέροχα».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA