Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δωρεάν φάρμακα από την Γαλλία στο Μαλεβίζι
Δωρεάν φάρμακα από την Γαλλία στο Μαλεβίζι PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2014
Μια ακόμα σημαντική δωρεά ακριβών και δυσεύρετων φαρμάκων, πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Μαλεβιζίου.
O Bernard και η Magali Fischer που μένουν μόνιμα στη Ροδιά και έχουν κατά το παρελθόν οργανώσει ολόκληρες καμπάνιες συγκέντρωσης φαρμάκων στη Γαλλία για το Μαλεβίζι, ήρθαν σε συνεννόηση με ένα ζευγάρι φίλων τους από το Μπορντό που είχαν προγραμματίσει τις διακοπές τους στην Κρήτη, τον Norbert και τη Marie Dassie, τους έστειλαν μια λίστα με φάρμακα που χρειαζόταν το Φαρμακείο και εκείνοι τα συγκέντρωσαν, τα έφεραν μαζί τους και τα δώρισαν στο δήμο! Πρόκειται για φάρμακα καρκινοπαθών, μορφίνες, κ.α. τα οποία θα βοηθήσουν συνανθρώπους που έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη. Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης υποδέχτηκε του Γάλλους φιλέλληνες, τους ευχαρίστησε για την ευγενική τους χειρονομία και σε δηλώσεις του τόνισε: «Μας συγκινεί κάθε προσφορά που γίνεται στις κοινωνικές δομές μας, πόσο μάλλον όταν αυτή έρχεται από φίλους του δήμου μας από το εξωτερικό. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τόσο τον Bernard και την Magali Fischer, όσο και τον Norbert και τη Marie Dassie για την βοήθειά τους και ελπίζω να έχουν τη δύναμη να συνεχίσουν να στηρίζουν το Κοινωνικό μας Φαρμακείο.
Δεν μας χαροποιεί το γεγονός ότι υπάρχει η ανάγκη λειτουργίας τέτοιων δομών, δυστυχώς όμως, αρκετοί συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη ιατρικής και φαρμακευτικής κάλυψης. Όσο λοιπόν θα υπάρχουν αυτές οι συνθήκες, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ανακουφίζουμε τον πόνο τους.
Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές γιατρούς, φαρμακοποιούς, νοσηλευτές και συνεργάτες διοικητικής μέριμνας που στελεχώνουν τα Ιατρεία και το Φαρμακείο μας. Η βοήθειά τους δεν είναι απλώς πολύτιμη, είναι καθοριστική για την λειτουργία των δομών μας».
Παρόντες στην παραλαβή, ήταν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Γ. Μανουσάκης και ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Τριγώνης.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA