Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Μαντολίνου 2014
Ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Μαντολίνου 2014 PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Μουσικό Φεστιβάλ Μαντολίνου "Cretan mandolin festival 2014", που διοργάνωσε το «Σύνολο νυκτών και τοξοτών οργάνων Κρήτης», με την αιγίδα και την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου. Τη Δευτέρα 7 Ιουλίου στην πλατεία του Φόδελε έγινε μια μεγάλη γιορτή για τον πολιτισμό, αφιερωμένη στον σπουδαίο Έλληνα ζωγράφο Δ. Θεοτοκόπουλο, με μουσική γραμμένη προς τιμήν του από τον καλλιτεχνικό διευθυντή και μαέστρο του «Σύνολο νυκτών και τοξοτών οργάνων Κρήτης», κ. Μιχάλη Μαρακομιχελάκη, σε στίχους που έστειλαν ποιητές και μαντιναδολόγοι απ' όλη την Κρήτη. Το «Σύνολο νυκτών και τοξοτών οργάνων Κρήτης», η ορχήστρα "ΑΤΤΙΚΑ", η χορωδία "Αρτεμησία", η χορωδία "Ενωδεία", μαθητές σχολείων, ζωγράφοι και πλήθος κόσμου ύμνησαν το μεγάλο ζωγράφο.
Στη συνέχεια η ορχήστρα Νυκτών εγχόρδων "Άττικα", έδωσε συναυλία με θέμα "Η μουσική που άκουγε ο El Greco". Την Τρίτη 8 Ιουλίου η ορχήστρα "ΑΤΤΙΚΑ", στα πλαίσια της ενότητας "Βραδιές Μαντολίνου", μάγεψε τους παρευρισκόμενους στην κεντρική πλατεία του Γαζίου με "Μουσικές της Μεσογείου".
Την τρίτη ημέρα του φεστιβάλ, Τετάρτη 9 Ιουλίου, στον όμορφο εξωτερικό χώρο του «Σύνολο νυκτών και τοξοτών οργάνων Κρήτης» στην Αμμουδάρα, τιμήθηκαν οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό "Mandolin Grand Prix", που είχε διεξαχθεί τις προηγούμενες ημέρες. Το κοινό απόλαυσε τους διαγωνιζόμενους όπως και τους καταξιωμένους κριτές του διαγωνισμού. Μουσικά έντυσαν τη βραδιά και αρκετά μέλη του «Σύνολο νυκτών και τοξοτών οργάνων Κρήτης», κλείνοντας όμορφα το φετινό φεστιβάλ και δίνοντας ραντεβού για το επόμενο, το καλοκαίρι του 2015.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA