Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ηλεκτρονική ενημέρωση στους επισκέπτες του Μαλεβιζίου
Ηλεκτρονική ενημέρωση στους επισκέπτες του Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014
Την σύμβαση κατασκευής τριών ηλεκτρονικών περιπτέρων σε Γωνιές, Τύλισο και Μονή, προϋπολογισμού 45.000 ευρώ, υπέγραψε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.
Τα ενημερωτικά αυτά περίπτερα θα πληροφορούν και θα προβάλλουν όλα τα έργα που έχουν χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα των Ολοκληρωμένων Σχεδίων Ανάπτυξης Περιοχών Υπαίθρου (Ο.Σ.Α.Π.Υ.) και ειδικότερα τη Δημοτική Πινακοθήκη «Μπότης Θαλασσινός» στην Τύλισο, τον εκθεσιακό χώρο Οίνου και Αμπέλου στο Καμάρι, το εκθετήριο Πολιτιστικής και Λαογραφικής Κληρονομιάς στη Μονή, την αναπλασμένη πλατεία και τα γύρω μνημεία στο Αστυράκι. Παράλληλα, θα ενημερώνουν για τις τρέχουσες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλους τους οικισμούς, για τους αρχαιολογικούς χώρους και την ιστορία του τόπου, για τα σημεία ιδιαίτερου περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, για τις περιπατητικές διαδρομές, για τα μνημεία και τα αξιοθέατα που βρίσκονται στο δήμο, για τα ήθη και τα έθιμα του τόπου, ενώ θα παρέχουν και χρηστικές πληροφορίες που θα διευκολύνουν τους επισκέπτες. Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με στόχο την πληροφόρηση των ντόπιων και ξένων επισκεπτών του δήμου μας, σχετικά με το τι μπορούν να δουν, να θαυμάσουν και να επισκεφτούν στο Μαλεβίζι, προχωράμε στην κατασκευή αυτών των ενημερωτικών περιπτέρων. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα μπορέσουμε να μεταδίδουμε χρήσιμες πληροφορίες και να ενισχύουμε τις εσωτερικές μετακινήσεις των τουριστών τονώνοντας τις μικρές τοπικές οικονομίες, ενώ ταυτόχρονα, θα προβάλλουμε σωστά και με αποτελεσματικό τρόπο την πλούσια ιστορία του Μαλεβιζίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για τη βοήθειά του, καθώς και όλα τα στελέχη των υπηρεσιών μας για το άριστο αποτέλεσμα που κατάφεραν να έχουν».
Με το έργο αυτό, ολοκληρώνονται με απόλυτη επιτυχία οι δημοπρατήσεις όλων των έργων που ενέταξε η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου στα Ο.Σ.Α.Π.Υ.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA