Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τους ανασφάλιστους δημότες Μαλεβιζίου
Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τους ανασφάλιστους δημότες Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 09 Μαϊου 2014
Στα πλαίσια των δράσεων προληπτικής ιατρικής που πραγματοποιεί ο δήμος Μαλεβιζίου και μέσα από τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με το ιατρικό κέντρο «Ασκληπιός Διάγνωσις», εξασφαλίστηκαν δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις για όλους τους ανασφάλιστους δημότες του Μαλεβιζίου.
Ειδικότερα, κάθε ανασφάλιστος θα μπορεί να πραγματοποιήσει δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις αλλά και απεικονιστικές, όπως μαγνητική ή αξονική τομογραφία, εξετάσεις δηλαδή που έχουν αρκετά υψηλά κόστη. Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε συνάντηση που είχε με τον Δ/ντη του κέντρου ιατρό - καρδιολόγο Φάνη Ζαμπετάκη τον ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια που παρέχει στο δήμο Μαλεβιζίου και σε δηλώσεις του τόνισε: «Τα οφέλη της προληπτικής ιατρικής είναι γνωστά και προφανή. Με τη συνεργασία του Ασκληπιός Διάγνωσις και το γιατρού κ. Φάνη Ζαμπετάκη, μπορούμε να προσφέρουμε στους δημότες μας απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις υψηλού κόστους. Όπως έχω δηλώσει ξανά στο παρελθόν, δεν μας ικανοποιεί καθόλου το γεγονός ότι υπάρχουν ανασφάλιστοι πολίτες. Μακάρι να μην υπήρχε ανάγκη για τέτοιες δομές. Όσο όμως θα υπάρχει, ως δημοτική αρχή θα κάνουμε το παν για να βελτιώνουμε, έστω και στο ελάχιστο, την καθημερινότητα αυτών των ανθρώπων. Κι όσο θα μπορούμε να έχουμε συνεργασίες όπως αυτή με το Ασκληπιός Διάγνωσις, όσο η κοινωνία ολόκληρη θα ενώνει τις δυνάμεις της για να βοηθάει τον συνάνθρωπο, τόσο και η ελπίδα θα παραμένει ζωντανή».
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες με την κοινωνική υπηρεσία του δήμου Μαλεβιζίου στα τηλέφωνα: 2813400684, 692, (υπεύθυνες οι κοινωνικοί λειτουργοί Μ. Τερζίδου και Γ. Γράψα) εργάσιμες ημέρες και ώρες.



 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA