Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πασχαλινό τραπέζι από τους μαθητές σε αυτούς που έχουν ανάγκη
Πασχαλινό τραπέζι από τους μαθητές σε αυτούς που έχουν ανάγκη PDF Εκτύπωση
Μεγάλη Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014
Για μια ακόμη χρονιά, δεκάδες οικογένειες στο Μαλεβίζι θα κάνουν Πάσχα με τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που εξασφάλισαν μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου. Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, οι μαθητές όλων των σχολείων του δήμου συγκέντρωσαν τα απαραίτητα και μαζί με τις προσφορές γνωστών επιχειρήσεων κάλυψαν τις ανάγκες όλων των οικογενειών που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα. Παράλληλα, ο Σύλλογος Γυναικών «Μέλισσα» Μαλεβιζίου αλλά και μια γυναίκα - η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της - προσέφερε Πασχαλινές λαμπάδες για τα παιδιά.
Υπενθυμίζουμε ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου διανύει την 3η χρονιά λειτουργίας του, με σταθερές, εβδομαδιαίες διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε δεκάδες οικογένειες κατοίκων του δήμου.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με στεναχωρεί το γεγονός ότι οι συνθήκες παραμένουν τέτοιες, ώστε να αναγκαζόμαστε να λειτουργούμε δομές όπως είναι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας. Δεν θα σταματήσουμε όμως να το κάνουμε, μέχρι να έχει οριστικά καλυφθεί ακόμα και η τελευταία οικογένεια κατοίκων του Μαλεβιζίου. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους εθελοντές του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου για την καθοριστική βοήθειά τους στο θεσμό, όλους τους μαθητές των σχολείων μας, τους καθηγητές και τους γονείς τους, που για μια ακόμα φορά απέδειξαν ότι η αλληλεγγύη δεν γνωρίζει κρίση, αλλά και όλες τις εταιρείες, τους φορείς και τους ιδιώτες που με τις δωρεές τους μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε τα απαραίτητα, σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη». Η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου ευχαριστεί ιδιαίτερα τις εταιρείες που συνέβαλαν στο Πασχαλινό τραπέζι 2014: s/m Χαλκιαδάκης Α.Ε., Σαβοϊδάκης Α.Ε, s/m Βασιλοπουλος, Μυλοι Κρητης, Leader Κρητης - Γ.Μαρης, Euromarket - Σταματακης, Βαμβουκακη Αρτοποιήματα, ΤσΙμπραγος Κωστας, καθώς και το σύνολο της σχολικής κοινότητας για την καθοριστική υποστήριξή τους.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA