Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Φως… Περισσότερο φως στην Αμμουδάρα
Φως… Περισσότερο φως στην Αμμουδάρα PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 1 Απριλίου 2014
Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των παλιών φωτιστικών σωμάτων στην λ. Α. Παπανδρέου στην Αμμουδάρα, από το ύψος της οδού Μύλου μέχρι το Candia Maris, με νέους 8μετρους ιστούς, κατάλληλους για οδικό φωτισμό.
Ο προϋπολογισμός του έργου ήταν 75.000 ευρώ, η δαπάνη καλύφτηκε από ίδιους πόρους του δήμου Μαλεβιζίου, ενώ τα παλιά φωτιστικά σώματα, τα οποία είναι κατάλληλα για φωτισμό πεζοδρομίων και όχι δρόμου, θα τοποθετηθούν σε άλλα σημεία του δήμου.
Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ενʼ όψη της νέας τουριστικής περιόδου, καλύψαμε ένα σημαντικό τμήμα της λ. Α. Παπανδρέου περίπου ενός χιλιομέτρου, με σύγχρονο και κατάλληλο για δρόμο εξοπλισμό, βελτιώνοντας έτσι την νυχτερινή εικόνα της περιοχής. Μιας περιοχής που σύμφωνα με τα μηνύματα που λαμβάνουμε, θα αποτελέσει και το 2014 πόλο έλξης όχι μόνο για ξένους επισκέπτες, αλλά και για συντοπίτες μας που θα την επιλέξουν ως προορισμό για την καθημερινή βόλτα για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Έχουμε παράλληλα έτοιμη και τη συνολική μελέτη εξωτερικού φωτισμού για ολόκληρη την Αμμουδάρα, το Γάζι και το Τσαλικάκι, όπου με νέους στύλους και εξελιγμένες λάμπες οικονομίας, θα επιτύχουμε και καλύτερο φωτισμό, αλλά και αισθητά χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος που θα αγγίζει το 70%».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA