Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνεχίζονται οι διανομές τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου
Συνεχίζονται οι διανομές τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι διανομές τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου, από το χώρο του Παντοπωλείου στην λ. Ελ. Βενιζέλου στο ύψος της πλατείας Μ. Κατσαμανη. Κάθε Πέμπτη πρωί, δεκάδες δικαιούχοι του προγράμματος ενίσχυσης λαμβάνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώνονται από επιχειρήσεις - χορηγούς, συνεταιρισμούς, φορείς αλλά και απλούς ευαισθητοποιημένους πολίτες.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου συναντήθηκε με την υπεύθυνη λειτουργίας του Παντοπωλείου Εύη Αποστολάκη αξιολογώντας την προσπάθεια των τελευταίων ετών και σε δηλώσεις του τόνισε: «Σε καμία περίπτωση δεν μας ευχαριστεί το γεγονός της αναγκαιότητας της λειτουργίας τέτοιων δομών, αλλά όσο περνάει από το χέρι μας, θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε αποτελεσματικά τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας. Ευχή όλων μας είναι σύντομα να πάψουν να χρειάζονται τέτοιες κοινωνικές παρεμβάσεις, αλλά όσο αυτό είναι απαραίτητο, θα είμαστε δίπλα στους δημότες μας. Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές της προσπάθειας αυτής, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατόν να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα καθώς επίσης και την Εύη Αποστολάκη που όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει τον καλύτερό της εαυτό στη λειτουργία του. Να συγχαρώ επίσης τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του δήμου μας, που με σκληρή δουλειά καταφέρνουν να υποστηρίζουν όχι μόνο το Παντοπωλείο μας, αλλά όλες τις κοινωνικές μας δομές. Το Ιατρείο κοινωνικής Αλληλεγγύης, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Φροντιστήριο, το Φυσικοθεραπευτήριο, το Οδοντιατρείο, κλπ, όλα υποστηρίζονται αποτελεσματικά και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA