Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στις Γωνιές ο Κώστας Μαμουλάκης
Στις Γωνιές ο Κώστας Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014
Με τους κατοίκους των Γωνιών συναντήθηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συζητώντας μαζί τους όλα τα θέματα που αφορούν τον οικισμό.
Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το έργο που ήδη έχει ολοκληρωθεί από τη δημοτική αρχή, όπως είναι το νέο ΚΑΠΗ, ο εκσυγχρονισμός του ιατρείου, έργα ηλεκτροφωτισμού, έργα διαμόρφωσης της εισόδου του οικισμού, η ανάδειξη του ανεμόμυλου, διανοίξεις δρόμων, ο ανδριάντας του τελευταίου Χαϊνη Μιχαήλ Βλάχου κ.α., ενώ παράλληλα, ο δήμαρχος ενημέρωσε τους κατοίκους για την πορεία έργων που έπονται και αφορούν τον οικισμό. Ακούστηκαν πολλές απόψεις, έγινε ένας γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος και οι παρευρισκόμενοι κάτοικοι κατέθεσαν αρκετά ενδιαφέροντες προτάσεις τις οποίες ο Κώστας Μαμουλάκης δεσμεύτηκε να μελετήσει.
Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου τόνισε: «Εδώ στις Γωνιές, σε έναν από τους πιο παραδοσιακούς οικισμούς του δήμου μας, η δημοτική αρχή προσπαθεί ως οφείλει, να στηρίξει τους κατοίκους και να βελτιώσει την καθημερινότητά τους. Έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις προς αυτή την κατεύθυνση, μικρές και μεγάλες και με τον κατάλληλο προγραμματισμό, έπονται και άλλα έργα που θα καλυτερεύσουν την ποιότητα ζωής.
Στόχος μας άλλωστε ήταν και παραμένει να αναπτυχθεί ισόρροπα και πολύπλευρα κάθε οικισμός του δήμου Μαλεβιζίου, έτσι ώστε κάτοικοι και επισκέπτες, να μπορούν να απολαμβάνουν κάθε γωνιά αυτής της ευλογημένης γης».
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, οι αντιδήμαρχοι Μπάμπης Κουτσογιάννης, Άρης Σαλούστρος, Θανάσης Κύρκος και Γιώργος Αεράκης, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φίλιππας Σαββάκης, ο πρόεδρος του οικισμού Γιάννης Παντερής, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Γωνιών Νίκος Μαρκατάτος, ο πρώην δήμαρχος Γαζίου Γιώργος Μαρκογιαννάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μαρκογιαννάκης, τοπικοί σύμβουλοι, καθώς και πολλοί κάτοικοι των Γωνιών.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA