Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Σχολή γονέων και σεμινάριο ενίσχυσης δεξιοτήτων αναζήτησης εργασίας στο δήμο Μαλεβιζίου
Σχολή γονέων και σεμινάριο ενίσχυσης δεξιοτήτων αναζήτησης εργασίας στο δήμο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2013
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη Σχολή Γονέων που θα λειτουργήσει στο δήμο Μαλεβιζίου, καθώς και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για το σεμινάριο ενίσχυσης και ανάπτυξης των δεξιοτήτων αναζήτησης εργασίας. Στη Σχολή Γονέων, μπορούν να λάβουν μέρος γονείς μαθητών που φοιτούν στα σχολεία του δήμου Μαλεβιζίου, απλά συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση που βρίσκεται ήδη στα σχολεία. Η Σχολή θα πραγματοποιηθεί από την ψυχολόγο του δήμου Φωτεινή Παπαδάτου, σε χώρο, ημέρες και ώρες που θα συναποφασιστούν με την ολοκλήρωση των αιτήσεων. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και σεμινάριο με σκοπό να ενισχύσει και να υποστηρίξει όσους/ες αναζητούν εργασία. Στο σεμινάριο θα αναπτυχθούν τεχνικές ανάπτυξης και ενδυνάμωσης των δεξιοτήτων αναζήτησης εργασίας (επαγγελματικοί στόχοι, σύνταξη βιογραφικού, τεχνικές αναζήτησης εργασίας, προετοιμασία συνέντευξης, διαχείριση επαγγελματικών εμποδίων, κ.α.). Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν με τη ψυχολόγο του δήμου Φωτεινή Παπαδάτου, η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου Μαλεβιζίου, μέχρι την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ψυχολόγο Φωτεινή Παπαδάτου στο τηλέφωνο 2813400662, εργάσιμες ημέρες και ώρες.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA