Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Διάνοιξη – ανάσα για τους γονείς των μαθητών στο Γάζι
Διάνοιξη – ανάσα για τους γονείς των μαθητών στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014
Τις εργασίες μιας ακόμα σημαντικής διάνοιξης στην πόλη του Γαζίου, επιθεώρησε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Μανόλη Σαμόλη.
Πρόκειται για ένα νέο δρόμο μήκους 300 περίπου μέτρων που θα ενώνει την οδό Καμαριώτη, στην οποία βρίσκεται το Γυμνάσιο Γαζίου, με την οδό Ελευθερίας, στην οποία βρίσκεται το 1ο Δημοτικό Σχολείο. Η συγκεκριμένη διάνοιξη γίνεται στα πλαίσια της εφαρμογής του σχεδίου πόλης της περιοχής κι ο νέος δρόμος αναμένεται να αποσυμφορήσει τις δυο παράλληλες οδούς (Καμαριώτη και Ελευθερίας) που ειδικά στις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών, επιβαρύνονται από την κίνηση των οχημάτων.
Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα διάνοιξη στην πόλη του Γαζίου προχωράει με γοργούς ρυθμούς, με τελικό στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, αλλά και τη διευκόλυνση των εκατοντάδων διερχομένων οδηγών που προσεγγίζουν καθημερινά τα σχολεία της συγκεκριμένης περιοχής. Προσπαθούμε ως δημοτική αρχή με κάθε διαθέσιμο μέσο, να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στον τόπο μας, μια προσπάθεια εξαιρετικά δύσκολη, ειδικά με τις παρούσες οικονομικές συνθήκες. Βήμα προς βήμα, με μεθοδικότητα, ρεαλιστικό προγραμματισμό και πολύ δουλειά, συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε το πρόγραμμά μας και αισιοδοξώ ότι τα ορατά πλέον αποτελέσματα, αποτελούν το καλύτερο κίνητρο συνέχισης της προσπάθειας».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA