Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Η τεχνολογία στην υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου
Η τεχνολογία στην υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013
Παρουσία του δημάρχου Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκη, υπεγράφη από τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου Φ. Σαββάκη, η σύμβαση προμήθειας και εγκατάστασης του συστήματος τηλε-ελέγχου, τηλε-χειρισμού και διαχείρισης των δικτύων της επιχείρησης, προϋπολογισμού 2.367.000 ευρώ.
Με το σύστημα αυτό, επιτυγχάνεται ο άμεσος έλεγχος κάθε διαρροής, η μεταφορά πλήρους και σωστής εικόνας σχετικά με το τι συμβαίνει στις γεωτρήσεις και τις δεξαμενές, η άμεση αναφορά κάθε βλάβης και διαρροής αλλά και της αιτίας που την προκάλεσε, ο έλεγχος των χλωριοτών και της ποιότητας του νερού, κ.α. Όλες αυτές οι πληροφορίες θα «μεταφέρονται» σε πραγματικό χρόνο στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. και θα απεικονίζονται μέσα από τον κεντρικό πίνακα λειτουργίας του δικτύου.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου σε δηλώσεις του τόνισε: «Η Δ.Ε.Υ.Α.Μ. σήμερα, κάνει ένα άλμα στο μέλλον. Η συγκεκριμένη τεχνολογία που σε λίγο καιρό θα τεθεί στην υπηρεσία των δημοτών μας, θα αποφέρει πολλά και σημαντικά οφέλη σε όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Γαζίου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σύγχρονο σύστημα παρακολούθησης, ένα πραγματικό έργο πνοής, το οποίο δίνει τη δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης σε κάθε πρόβλημα, δημιουργεί συνθήκες οικονομίας, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στο προσωπικό μας να έχει πλήρη και ορθή εικόνα όλου του δικτύου, σε 24ωρη βάση. Το σημαντικό αυτό βήμα εκσυγχρονισμού, αποβαίνει όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό σε όφελος του τελικού καταναλωτή, του κατοίκου και του επισκέπτη του Γαζίου, που πλέον διασφαλίζεται ακόμα περισσότερο σε θέματα ποιότητας και ανταπόκρισης σε κάθε του πρόβλημα, σε κάθε του ανάγκη.
Θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φίλιππα Σαββάκη, όλα τα μέλη του παρόντος αλλά και του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου, τον δ/ντη της υπηρεσίας Γιώργο Κουγιουμουτζάκη, καθώς και όλα τα στελέχη της, για την επιτυχή κατάληξη και αυτής της προσπάθειας».
Η εγκατάσταση του συστήματος αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε 12 μήνες και το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΠΕΡΑΑ.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA