Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στα έργα του δικτύου αποχέτευσης στο Τσαλικάκι ο Κ. Μαμουλάκης
Στα έργα του δικτύου αποχέτευσης στο Τσαλικάκι ο Κ. Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013
Το εξαιρετικά σημαντικό έργο της κατασκευής των δικτύων αποχέτευσης στο Τσαλικάκι, επιθεώρησε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης. Συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Αρ. Σαλούστρο και Αν. Λιαδάκη και την πρόεδρο του Γαζίου Χρ. Χαλκιαδάκη, περπάτησαν στην οδό Ι. Ψυχάρη από την οποία - μετά από τροποποίηση της αρχικής μελέτης - περνάει ο αγωγός, εξυπηρετώντας δεκάδες οικογένειες.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου συνομίλησε επίσης με κατοίκους της περιοχής, τους ενημέρωσε για την πορεία καθοριστικών παρεμβάσεων της δημοτικής αρχής στην Τσαλικακι και άκουσε αρκετές προτάσεις για νέα έργα βελτίωσης της καθημερινότητας.
Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Επιθεωρήσαμε ένα ακόμα σημαντικό εργοτάξιο στο Τσαλικάκι, αυτό της κατασκευής των δικτύων αποχέτευσης. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, πρόκειται για ένα έργο που απελευθερώνει τους κατοίκους μια πολύ μεγάλης αστικής περιοχής του δήμου μας, από τα «δεσμά» των βόθρων, ένα έργο που προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γι' αυτό.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων της περιοχής, που έπειτα από κοινωνική διαβούλευση με τη Δ.Ε.Υ.Α.Μ. έδωσαν την συγκατάθεσή τους για να περάσει ο αγωγός από τις περιουσίες τους - αφού οι δρόμοι ήταν διάνοικτοι - όπως επίσης και τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φ. Σαββάκη, τον αντιπρόεδρό Α. Σαλούστρο και το δ/ντη της Γ. Κουγιουμουτζάκη για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν.
Θα ήθελα επίσης για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω δημόσια την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη. για την πολύτιμη βοήθειά του και σε αυτό το έργο, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ. Νιώθουμε όλοι εμείς στο Μαλεβίζι μεγάλη χαρά που έχουμε μια τόσο καλή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη, ο οποίος μαζί με όλα τα στελέχη της Περιφέρειας, βρίσκεται διαρκώς δίπλα μας σε όλα τα μεγάλα έργα που εκτελούνται στο δήμο μας».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA