Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Επιθεώρηση στα σημαντικά έργα της Ροδιάς από τον Κ. Μαμουλάκη
Επιθεώρηση στα σημαντικά έργα της Ροδιάς από τον Κ. Μαμουλάκη PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο επιθεώρησαν τα εργοτάξια της δημοτικής αρχής της περιοχής της Ροδιάς.
Ειδικότερα, επιθεώρησαν τα έργα των δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης και όμβριων υδάτων, την ασφαλτόστρωση που γίνεται σε μήκος περίπου δυο χιλιομέτρων, στο δρόμο που οδηγεί από την πλατεία του οικισμού, προς την Ι.Μ. Σαββαθιανών, ενώ διαπίστωσαν και την πρόοδο στις εργασίες του νέου νηπιαγωγείου της Ροδιάς, οι οποίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και άμεσα αναμένεται να λειτουργήσει.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, διαπιστώνουμε ότι τα σημαντικά έργα της πανέμορφης Ροδιάς, προχωράνε με πολύ καλούς ρυθμούς. Καταφέραμε να αποκαταστήσουμε την βατότητα του δρόμου που οδηγεί σε ένα από τα πιο γνωστά μοναστήρια της Κρήτης, που σε πολλά σημεία ήταν σχεδόν ανέφικτη λόγω της καταστροφής του παλιού, τσιμεντένιου δρόμου που υπήρχε. Στον συγκεκριμένο δρόμο, έχουν ήδη προχωρήσει τα έργα ύδρευσης, αποχέτευσης και ομβρίων, ενώ έχουμε εκπονήσει και την μελέτη αποκατάστασης, αλλά δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε το κατάλληλο πρόγραμμα για να την εντάξουμε. Με δικούς μας πόρους, προσπαθούμε όπως και όσο μπορούμε να αναβαθμίσουμε λειτουργικά και αισθητικά την περιοχή και πιστεύω πώς με την ασφαλτόστρωση που κάνουμε κι η οποία ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες, η εικόνα του θα είναι εντελώς διαφορετική.
Επισκεφτήκαμε και το νηπιαγωγείο το οποίο βρίσκεται στην τελική του φάση. Πρόκειται για ένα πανέμορφο, παλιό κτίριο, το οποίο το ανακατασκευάσαμε πλήρως και θα φιλοξενήσει τα μικρά παιδιά που μέχρι σήμερα στριμώχνονταν σε ακατάλληλες και μικρές αίθουσες. Θα δώσει ένα άλλο χρώμα στην περιοχή και έτσι μπαίνει ένα ακόμα λιθαράκι στα έργα σχολικής στέγης του δήμου μας. Μαζί και με τα νέα νηπιαγωγεία στα Καλέσα, στο Τσαλικάκι, το παλιό αθλητικό σχολείο που ανακατασκευάστηκε και λειτουργεί πλέον ως δημοτικό, το νέο λύκειο Γαζίου που ολοκληρώνεται, την αγορά του οικοπέδου για το νέο δημοτικό σχολείο Γαζίου - για το οποίο έχουμε ολοκληρώσει όλες σχεδόν τις μελέτες και έχουμε τη δέσμευση του Περιφερειάρχη κ. Σταύρου Αρναουτάκη για ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα -πιστεύω πώς το εκρηκτικό πρόβλημα της σχολικής στέγης, λύνεται για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Θα ήθελα δημόσια να συγχαρώ τους αρμόδιους αντιδήμαρχους Άρη Σαλούστρο και Γιώργο Αεράκη, τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φίλιππα Σαββάκη, το δ/ντη της υπηρεσίας Γιώργο Κουγιουμουτζάκη, καθώς και όλα τα στελέχη των υπηρεσιών μας, για την πολύ καλή δουλειά που και σε αυτά τα έργα πραγματοποιούν».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA