Skate Park στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Δευτέρα 6 Αυγούστου 2013
Ένα πάρκο για skateboards ετοιμάζεται στο Γάζι, στην πλατεία του Πολύδροσου στις εργατικές κατοικίες Γαζίου.
Μετά τις διανοίξεις και τις ασφαλτοστρώσεις που έγιναν στις οδούς Μακεδονίας και Μεγ. Αλεξάνδρου, την νέα πλατεία του Πολύδροσου που έχει ήδη παραδοθεί σε χρήση, την νέα παιδική χαρά που κατασκευάζεται και τον ποδηλατόδρομο που δημοπρατείται στις 6 Αυγούστου, ένας ιδιαίτερος χώρος διασκέδασης ξεκινάει να δημιουργείται στην περιοχή. Στην συγκεκριμένη παρέμβαση, περιλαμβάνονται οικοδομικές εργασίες, προμήθεια και τοποθέτηση ειδικού εξοπλισμού και πίστας skate board, φωτισμός, φυτεύσεις και εγκατάσταση δικτύου άρδευσης.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα παρέμβασή μας στην περιοχή του Γαζίου, ετοιμάζεται να υλοποιηθεί. Ο στόχος μας παραμένει να βελτιώσουμε όσο μπορούμε την καθημερινότητα και να δώσουμε στη νεολαία μας, νέους χώρους έκφρασης και αναψυχής. Με το συγκεκριμένο έργο, δημιουργούμε έναν ιδιαίτερο χώρο παιχνιδιού για μικρούς και μεγάλους και ελπίζουμε ότι θα τον αγαπήσουν και θα τον χαρούν όλοι οι νέοι της περιοχής. Και αυτό το έργο εντάσσεται στο πρόγραμμα ανάπλασης της περιοχής των εργατικών κατοικιών του Γαζίου, μιας περιοχής που αλλάζει ριζικά όψη και γίνεται ακόμα πιο όμορφη και ελκυστική. Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη για την καθοριστική βοήθειά τους, όπως επίσης και όλα τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής και της τεχνικής μας υπηρεσίας, που και σε αυτό το έργο, συνεργάστηκαν άψογα και μας έδωσαν αυτό το αποτέλεσμα».
Ο προϋπολογισμός των εργασιών είναι 200 χιλ. ευρώ, το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε 8 μήνες. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 8 εταιρείες και κοινοπραξίες, ενώ προσωρινός ανάδοχος είναι η κοινοπραξία Ε. Πιταροκοίλης - Π. Τσέλιος.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA